Sex ve městě

Sex ve městě Zdroj: Profimedia.cz

Proč zadané ženy závidějí svobodným?

Třináctka není nešťastné číslo, ale počet argumentů, proč je celkem fajn žít single.

1. Že se můžete zamilovat. V každém ročním období zadané ženy těm svobodným závidějí možnost znovu prožívat to úžasné chvění v žaludku a přísliby nové budoucnosti. A vlastně i tu nejistotu, jestli dnes napíše, a diskuse až do noci na dláhví vína.

2.Že nemusíte nutně domů. Když si k vám ve vlaku přisedne duchaplný cizinec, se kterým si skvěle rozumíte a hodně se s ním nasmějete a on vás přemluví, abyste s ním šla v Praze na kafe a pak s ním pokračovala do Paříže, nemusíte se spěšně vykroutit s tím, že jste BOHUŽEL šťastně zadaná, popadnout kabelku a udýchaná ve snaze chytit poslední metro si marně snažit vybavit, kdy naposledy jste vlastně byla svobodná.

3. Že můžete přijít z práce, nechat v předsíni tašku, vyndat z mrazáku zmrzlinu Häagen Dazs, povolit si škrtící zip u kalhot a pohodlně se rozložit na pohovce u seriálu z Netflixu. Nedělat to, co chce on, ale dopřát si to, co zrovna chcete vy.

4. Můžete cestovat s kamarádkami, což je záviděníhodné už proto, že úplně všechno je s kamarádkou mnohem jednodušší. Shodnete se na preferované destinaci, vhodném hotelovém pokoji, způsobu stravování a dovolenkování vůbec. Všechno se najednou obejde bez stresu a pnutí, hotové lážo plážo.

5.Že o víkendu ráno můžete vyspávat. A v noci předtím, když je knížka napínavá, si v klidu můžete dlouho číst.

6. Můžete si čistit zuby, kde chcete a kdy si zamanete.

Jako zadaná si zkrátka musíte nechat zajít chuť na jiné muže
Jako zadaná si zkrátka musíte nechat zajít chuť na jiné muže | Zdroj: Profimedia.cz

7. Váš koš (dřez, záchod, podlaha) je čistý, není zacákaný pytlíky od čaje, kterými se někdo strefuje přes celou kuchyň. A nikde se neválejí špinavé ponožky.

8.V ledničce můžete mít jenom krém (kosmetický) a jinak skoro nic a nepanikaříte, že byste honem měla vyběhnout do večerky.

9. Můžete do zblbnutí sledovat seriály a romantické komedie, které by žádný partner nestrpěl ani v začátku vztahu, ani na vrcholu milostného poblouznění. Zároveň nemáte ani ponětí, kolik zásadních sportovních pořadů, které se jednoduše musejí vidět, vysílá kabelová a jiná TV v jediném týdnu.

10. Můžete bez výčitek nebo hádek podnikat a užívat si exotické a dlouhotrvající služební cesty.

11.Můžete si zvát své excentrické příbuzné a známé, kdy se vám zamane. A frekvenci vašich návštěv neurčuje míra snášenlivosti partnera nebo jeho umanutost v posvátném klidu sledovat v přímém přenosu fotbalový zápas.

12. Nemusíte si od srpna (marně) lámat hlavu tím, jak mít konečně zase jednou veselé Vánoce, tj. bez smrtelně nudných a jako psí čumák studených příbuzných vašeho vtipného partnera.

13.Můžete žít a vzkvétat bez toho, že by se přes váš práh přeneslo jediné vakuované balení s uzeninou. Můžete si dopřávat salát z nejrůznějších rostlinných dobrot a debužírovat křupavé tofu v nasládlé sezamové omáčce bez věčné otázky: A kde je maso?

Článek najdete ve speciálu časopisu Moje psychologie Manuál pro šťastný život. Na stáncích právě nyní!

Manuál pro šťastný život
Manuál pro šťastný život | Zdroj: Archiv Moje psychologie