..

.. Zdroj: iStock.com

Proč jsme nejvíc zlí na ty, které máme nejraději? Odpovídá Honza Vojtko

Nikdo vám není větší oporou, než vaši nejbližší, přesto jsou to oni, kdo nejčastěji schytávají vaše frustrace nebo špatné nálady. Jindy zase kamarádům leccos odpustíte, ale na vaše nejbližší máte nesmyslně vysoké nároky. Proč nejvíce ubližujeme těm, které máme nejraději? Odpovídá Honza Vojtko. 

Asi to známe všichni: Jsou dny, které nestojí za nic. Štvou nás všichni, které potkáme od rána do večera. Celý den se držíme, jenže pak přijdeme domů a všechno to bouchne. Nebo zavolá rodič a za celkem nevinnou poznámku schytá kbelík naší frustrace. Proč jsme zlí na ty, které máme nejraději? Odpověď přináší párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko.

Honza Vojtko tu pro vás bude i dál! Postupně probereme nevěru, seznamovací hry, jak poznat opravdový vztah, proč je těžké říct „miluji tě“ nebo proč se váš partner bojí závazků. A spoustu dalšího. Každý všední den následující dva měsíce sledujte Vztahy Honzy Vojtka a najděte odpověď na to, co vás nejvíce zajímá.

Terapie sdílením jako seriál

Esemesky a vztahy jsou také hlavním námětem seriálu Terapie sdílením. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením. Zdánlivě úsměvné a prosté, ve skutečnosti ale ukazují realitu současných vztahů, které se z velké části odehrávají na displejích chytrých telefonů.