...

... Zdroj: iStock.com

Otevřený vztah: Může fungovat, nebo je to začátek konce? Odpovídá Honza Vojtko!

Otevřený vztah. Způsob soužití, o kterém se v současné době často mluví a zdá se, že se o něj i řada lidí častěji pokouší. Může ale takový svazek fungovat? Odpověď přináší párový terapeut a kouč Honza Vojtko. 

Nevěra bolí. Ale co když si ji člověk předem dovolí? Je to pak nevěra? Řada lidí žije v takzvaném otevřeném vztahu. Jak se vlastně definuje? Existuje jedna varianta takového vztahu, nebo je to čistě na těch dvou? Kdy může takový vztah fungovat a není to vlastně jen zástěrka pro lidi, kteří se nechtějí vázat? Může otevřený vztah fungovat? V úvodním videu vám odpoví párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko.

Honza Vojtko tu pro vás bude i dál! Postupně probereme druhy nevěry, seznamovací hry, jak poznat opravdový vztah, proč je těžké říct „miluji tě“ nebo proč se váš partner bojí závazků. A spoustu dalšího. Každý všední den následující dva měsíce sledujte Vztahy Honzy Vojtka a najděte odpověď na to, co vás nejvíce zajímá.

Terapie sdílením jako seriál

Právě o nevěře je nový díl seriálu Terapie sdílením, který vznikl ve spolupráci s Mall.tv. Jeho hlavním námětem jsou smsky a vztahy. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením.