...

... Zdroj: iStock.com

Nevěra: Kdy má cenu zachraňovat vztah? Odpovídá Honza Vojtko!

Nevěra: co dělat, když na ni partnerovi přijdete? Má cenu obnovovat vztah, nebo je to vždycky začátek konce? Odpověď přináší párový terapeut a kouč Honza Vojtko. 

Nevěra bolí. V člověku se mísí lítost, zlost, zrada, naštvání i strach z konce vztahu. Pokud ale do té doby vše fungovalo, možná vás napadne otázka: Musí to nutně znamenat konec? Jak poznat, kdy má cenu i po nevěře pokračovat ve vztahu? V úvodním videu vám odpoví párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko.

Honza Vojtko tu pro vás bude i dál! Postupně probereme druhy nevěry, seznamovací hry, jak poznat opravdový vztah, proč je těžké říct „miluji tě“ nebo proč se váš partner bojí závazků. A spoustu dalšího. Každý všední den následující dva měsíce sledujte Vztahy Honzy Vojtka a najděte odpověď na to, co vás nejvíce zajímá.

Terapie sdílením jako seriál

Právě o nevěře je nový díl seriálu Terapie sdílením. Jeho hlavním námětem jsou smsky a vztahy. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením.