Dokážete žít offline?

Dokážete žít offline? Zdroj: Shutterstock

Neozývá se mi. Co to znamená? Odpovídá Honza Vojtko

Proběhlo pár schůzek, normální komunikace, ale najednou se váš protějšek odmlčel. A ve vaší hlavě samozřejmě probíhá celá řada scénářů, od dramatických až po katastrofické. Co to ale znamená doopravdy? Co na to říká párový terapeut a kouč Honza Vojtko?

Nepiš hned po schůzce, ale zase ne moc pozdě, slušnost je odpovědět hned, ale zase si to můžeš přečíst až později... Komunikace přes chytré telefony je v něčem mnohem složitější, než ta z minulého století. Co to třeba znamená, když se vás protějšek najednou odmlčí? V úvodním videu poradí párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko.

Skvělé tipy a postřehy ohledně vztahů a randění tu Honza Vojtko pro vás má každý den. Kdo jsou feťáci lásky, co je mentální nevěra, kdy začíná vážný vztah a proč vám ještě neřekl „miluji tě“. Probrali jsme, kdy má cenu zachraňovat vztah nebo kdy může fungovat vztah otevřený. A spoustu dalšího. Každý všední den sledujte Vztahy Honzy Vojtka a najděte odpověď na to, co vás nejvíce zajímá.

Terapie sdílením jako seriál

O současných vztazích je nový díl seriálu Terapie sdílením, který vznikl ve spolupráci s Mall.tv. Jeho hlavním námětem jsou smsky a vztahy. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením.