Tvůrkyně audioseriálu Ester Geislerová, Josefina Bakošová a Johana Ožvold

Tvůrkyně audioseriálu Ester Geislerová, Josefina Bakošová a Johana Ožvold Zdroj: Lukáš Havlena

Myslím, že mě partner podvádí. Mám mu projet telefon? Co na to Honza Vojtko?

Už nějakou dobu sledujete svého partnera a něco vám nehraje. Možná ani nevíte co konkrétně, ale něco je jinak. Možná až podezřele často chodí s telefonem do vedlejší místnosti. Ale teď leží jeho telefon před vámi. A vy se můžete podívat: Podvádí vás, nebo nepodvádí? Je fér vlézt mu do telefonu? Ale je fér, kdyby vám lhal? Co si o takové situaci myslí párový terapeut a kouč Honza Vojtko?

Zjistit, že ho partner podvádí, nechce nikdo z nás. Nebo že mu lže kvůli jiným věcem. Jenže co dělat, když v nás to podezření hlodá a najednou před námi leží jeho telefon, ke kterému známe heslo? Podívat se, nebo nepodívat? Existuje relevantní důvod, kdy vlézt partnerovi do telefonu? Co na to párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko?

Skvělé tipy a postřehy ohledně vztahů a randění tu Honza Vojtko pro vás má každý den. Kdo jsou feťáci lásky, co je mentální nevěra, kdy začíná vážný vztah a proč vám ještě neřekl „miluji tě“. Probrali jsme, kdy má cenu zachraňovat vztah nebo kdy může fungovat vztah otevřený. A spoustu dalšího. Každý všední den sledujte Vztahy Honzy Vojtka a najděte odpověď na to, co vás nejvíce zajímá.

Terapie sdílením jako audiokniha

Na propastný rozdíl mezi seznamováním před lety a komunikací ve vztazích teď naráží v novém audioseriálu i Ester Geislerová a Josefina Bakošová. Dvojice zakladatelek projektu Terapie sdílením před třemi lety poprvé zveřejnila na svém profilu několik rozchodových vět, které byly trochu k smíchu a trochu k pláči, a vyslala do světa jasnou zprávu. Všichni ve vztazích chybujeme, důležité je si to přiznat a promluvit si o tom. Buď s kamarádkou, nebo s odborníkem, nebo s oběma.

Tvůrkyně audioseriálu Ester Geislerová, Josefina Bakošová a Johana Ožvold
Tvůrkyně audioseriálu Ester Geislerová, Josefina Bakošová a Johana Ožvold | Zdroj: Lukáš Havlena

A právě to Ester a Josefina dělají v novém audioseriálu Terapie sdílením: Průvodce moderními vztahy. Do toho si přizvaly jak svoje známé, tak i stálého hosta, párového terapeuta Honzu Vojtka. Ten hned v prvním díle nalije všem čistého vína a poradí, jak se ušetřit zbytečných zklamání způsobených třeba tím, že se zamilujete do internetového profilu a ne do protějšku z masa a kostí, který obvykle nebývá tak dokonalý. Poslechnout si jeho cenné rady, stejně jako neméně cenné zkušenosti nejen Ester a Josefiny, můžete každý měsíc exkluzivně na Audiotéce. První prosincovou epizodu s názvem Rozchody vs. zamilovanost on-line už si v rámci Terapie sdílením můžete naordinovat zde.

Terapie sdílením jako seriál

O současných vztazích je nový díl seriálu Terapie sdílením, který vznikl ve spolupráci s Mall.tv. Jeho hlavním námětem jsou smsky a vztahy. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením.