Muži ve znamení Panny jsou trpěliví, ale také kritičtí a tvrdohlaví. Jak si odemknout cestu k jejich srdci?

Muži ve znamení Panny jsou trpěliví, ale také kritičtí a tvrdohlaví. Jak si odemknout cestu k jejich srdci? Zdroj: iStock.com

Muži ve znamení Panny: Co na ně platí a čím je zaručeně odradíte?

Romantický, trpělivý, pozorný partner... Ale také brutálně upřímný, kritický workoholik, který manýry z kanceláře přenáší i do milostných vztahů. Muži ve znamení Panny jsou komplikované charaktery, se kterými se musí opatrně. Jak na ně?

Zamilovala jste se do muže ve znamení Panny? Pak vězte, že váš vyvolený má narozeniny mezi 23. srpnem a 22. zářím, jeho živlem je země, jeho barvami béžová a žlutá a jeho planetou Merkur. Víc vás ale asi zajímá, co mu hvězdy daly do vínku: Jaký je, jak se chová v lásce a v posteli a hlavně, čím si získáte jeho srdce.

TIP NA VIDEO: Co o Pannách říká astroložka?

Video placeholde

Určitě vás potěší, že Panny patří k nejkvalitnějším partnerům v celém zvěrokruhu. Může za to jejich ochota na věcech pracovat a dávat jim maximum úsilí, jejich rozvážnost a především trpělivost, kterou mají opravdu svatou. Ale každá mince má dvě strany a u Panen tomu není jinak. Jaké negativní vlastnosti na vás může váš milý vytasit a jak se s nimi vy můžete popasovat?

Článek pokračuje na další straně.>>>

Pokračování 2 / 6

Proč si Panny zamilovat?

Muži ve znamení Panny jsou velmi často úspěšní v práci, kde zároveň mají přirozenou autoritu a respekt kolegů i nadřízených (pokud sami nejsou ve vedoucí pozici). Je to tím, že jsou Panny spolehlivé, důvěryhodné, nebojí se převzít zodpovědnost, a když se do něčeho pustí, dají tomu maximum ze sebe. Je to znamení praktické a organizované, stejně jako vytrvalé. Právě trpělivost je jednou z největších předností Panen.

V mezilidských vztazích to mají stejně; nikdy by milovanou osobu nenechali na holičkách. Co nemusí sednout každému, je jejich brutální upřímnost. Merkur je planetou komunikace a právě tu mají Panny v malíku. Pokud se s nimi dostanete do ostré diskuze, rovnou to vzdejte – Panna totiž vždycky vyhraje. A když už náhodou prohrají, na rozdíl od jiných to vezmou sportovně a určitě vám nikdy nedají nic vyžrat, aby si zahojili poraněnou ješitnost.

Pokračování 3 / 6

Jaké mají Panny vrtochy?

Možná už tušíte, že když je někdo takhle svědomitý a organizovaný, může snadno sklouznout k neurotické touze mít neustále o všem přehled a mít vše pod kontrolou. Přesně to totiž patří ke stinným stránkám Panen, jsou to doslova control freaks. V práci to může štvát jejich podřízené. Než aby to někdo udělal špatně, to si to raději udělám sám: To je jedno z životních pravidel Panen.

Problém je, že tyto manýry občas zanášejí i do milostných vztahů. Ke svým partnerům umí být Panny až nevhodně kritické, vždycky to ale dělají s láskou, protože ví, že máte na víc. Mají velké nároky na sebe samy, a tak totéž očekávají od ostatních. Nepříjemné jsou také sklony Panen druhého odsuzovat za jeho poklesky a přešlapy. Občas se chovají, jako by byly dokonalé, a vlastní chyby vůbec nevnímají.

Pokračování 4 / 6

Kdo se k Pannám hodí a s kým si naopak nesednou?

Jak vidí kompatibilitu muže-Panny s ostatními znameními hvězd? Skvělý vztah vybuduje s Býkem. Skvěle si sedí na intelektuální i emocionální úrovni a jejich láska bude stabilní, vystavěná na pevných základech. K Panně, zemskému znamení, se výborně hodí znamení vodní, zejména Ryby, ale také Štíři. Takové dva jedince spojí silná, romantická láska a vytvoří si vlastní, snový, zamilovaný svět jen pro sebe. Panny si také dobře rozumí s Raky, se kterými si umí rychle vytvořit pouto založené na důvěře. V ostatních aspektech to trochu pokulhává, v jedné sféře si ale rozumí lépe než jiní, a sice v sexu. Tihle dva mohou klidně být dlouholetí kamarádi s výhodami, kteří nakonec skončí spolu.

Naopak vůbec si Panny nerozumí s ohnivými znameními. Jak Lvi, tak Blíženci i Střelci jsou na ně příliš impulzivní, uřvaní, výrazní a egoističtí. Moc dobře to nepůjde ani s Vodnáři a věčně nerozhodné Váhy mohou Pannu přivést k šílenství.

Pokračování 5 / 6

Jaké jsou Panny v lásce a v sexu?

Když jde o vztahy, Panny do nich vždy vstupují jen se stoprocentním zájmem o druhého člověka a od začátku to berou vážně. Tohle znamení je soběstačné, o svém protějšku nepřemýšlí jako o polovičce, která jej doplní, ale jako o rovnocenném společníkovi. Je to ale i tím, že si Panny všechno nejdřív opravdu dobře rozmyslí: Pokud randíte s Pannou a on chce, aby z vás byl oficiální pár, můžete si být jistá, že vás má upřímně rád a chce s vámi být. Připravit se s nimi můžete na nekonečnou romantiku, kterou vytváří především pomocí malých, pozorných, každodenních gest. Ale nejsou právě ta ze všech nejlepší?

V ložnici jsou Panny pravým opakem toho, jak působí na veřejnosti, před přáteli nebo v pracovním kolektivu. Tam jsou zvyklí mít všechno pod kontrolou a bez problémů kritizovat. V sexu jim ale vůbec nevadí, když otěže převezme partnerka, a moc rádi vyzkouší jakékoliv nové hračky nebo polohy, které si na ně přichystáte. Po skončení milostných hrátek vás Panny uspí v pevném objetí.

Pokračování 6 / 6

Jak si získat srdce Panny?

Pokud chcete sbalit muže Pannu, musíte pochopit tři věci; zaprvé, jeho práce bude vždycky důležitá, ne-li na první místě. Zadruhé, Panny potřebují opravdu hodně, hodně času, než se někomu plně otevřou, mějte s nimi tedy trpělivost. Oni ji s vámi budou mít také. A zatřetí: jednejte s ním vždy na rovinu a nehrajte žádné hry. Panny o věcech rády komunikují a nemají s ní absolutně žádný problém, zároveň o všem hrozně rády zdlouhavě přemýšlí. Chcete-li ho odradit, zkuste chvíli mlžit a vysílat k němu matoucí signály. Váš vyvolený se zapouzdří, stráví několik dní intenzivním přemýšlením, jak jste to vlastně myslela, ale vyčerpá ho to natolik, že už se vám dost možná neozve. Takže na tohle pozor.

Na Pannu vždycky zafunguje rande, na kterém budete jen vy dva a klid. Výlet do přírody nebo romantický víkendový wellness pobyt je přesně to pravé ořechové. Tohle znamení miluje pořádek, takže jestli si ho chcete pozvat domů, ukliďte alespoň tu hromádku outfitů, ze kterých jste si vybírala, než jste na rande vyrazila. Panny jsou zároveň poměrně materialistické, takže malým designovým dárečkem nikdy nic nezkazíte. Určitě na schůzku nechoďte se zpožděním, nebo se alespoň předem náležitě omluvte. Panna nenávidí, když se plány ruší na poslední chvíli.