Lvi jsou charismatičtí, hrdí a mají velké srdce. Prostě skuteční králové!

Lvi jsou charismatičtí, hrdí a mají velké srdce. Prostě skuteční králové! Zdroj: iStock.com

Lev je král vztahové džungle! Jak sbalit nejcharismatičtější znamení?

Muži ve znamení Lva jsou charismatičtí, nebojácní, sebevědomí – rození vůdci. Není těžké propadnout jejich kouzlu, mají ale také odvrácenou, egoistickou stránku, se kterou si není radno zahrávat. Zraněná šelma je totiž vždy nejnebezpečnější. Jak si u Lva zajistit a udržet věčnou lásku?

Ocitla jste se na večírku a jeden muž tam znatelně vyčníval nad všemi ostatními? Byl stylově oblečený, inteligentní, šarmantní, přesto nenucený, galantní? Nedivíme se, pokud na něj nemůžete přestat myslet, a troufneme si hádat, že znamením je tento muž Lev. Ti, kdo se narodili mezi 23. červencem a 22. srpnem, dostali do vínku charisma a přirozený vůdcovský talent. Jejich barvou je zlatá, jejich planetou pochopitelně Slunce a jejich živlem oheň.

TIP NA VIDEO: Obecná charakteristika Lvů

Video placeholde

Lvi mají mnoho předností, které z nich dělají jasné krále zvěrokruhu v profesním i osobním životě. Jejich odvaha a nekonečná obětavost pro ty, které skutečně milují, jsou ovšem vykoupeny touhou po pozornosti a narcistními manýry. Poznejte pravou povahu muže svých snů!

Článek pokračuje na další straně. >>>

Pokračování 2 / 6

Co je na Lvech tak přitažlivé?

Jednoduše všechno, chtělo by se odpovědět. Lvi jsou pracovití a do projektů i vztahů dávají 100 procent. Jsou nesmírně charismatičtí, možná nejvíc ze všech znamení zvěrokruhu, okouzlující, vždy vypadají dobře a mají cit pro vůně; parfémy, které nosí, jsou omamné. Jsou také veselí, optimističtí, kreativní. Vždy vás podpoří, a pokud se budete cítit pod psa, udělají maximum, aby vám zvedli náladu. Dokážou skvěle namotivovat a můžete se jim svěřit s čímkoliv. Mají velké srdce a pro přátele by udělali cokoliv. Jejich velkou předností je konstruktivní upřímnost: Nebudou vám lhát, ale také se vám nebudou snažit pravdou ublížit. Tedy pokud je něčím nenaštvete...

Pokračování 3 / 6

Negativní vlastnosti Lvů

Má-li Lev špatnou náladu a můžete za to vy, připravte se na tichou domácnost tak intenzivní, že se vám z toho bude chtít brečet. Lvi neumí jen tak někoho opustit, ale dát protějšku vyžrat to, co udělal špatně, to je jejich velká specialita. Když se rozejdete a neproběhne to v míru, Lev vás bez mrknutí oka vymaže ze svých sociálních sítí i ze života, a až se potkáte, bude vás ignorovat. Ne ostentativně, ale naprosto chladně a bez špetky zájmu. Jedná se o hodně hrdé, tvrdohlavé znamení a jednou z nejtěžších věcí pro Lva je uznat, že se mýlil.

Zároveň jsou Lvi velcí egoisté. Myslí si, že jsou lepší než všichni ostatní, což často vede k arogantnímu chování. V diskuzích odmítají poslouchat názory těch, kdo s nimi nesouhlasí, a není náhodou, že mnoho Lvů má sklony k šovinismu. Když se Lev zamiluje, svoji partnerku respektuje, ale mívá problém s tím respektovat ostatní ženy... A nejen je.

Jeho nároky na okolí jsou až přehnaně vysoké a málokdo je splňuje. Lvi jsou také marniví a hodně impulzivní, což může být přednost, ale i vada, protože impulzivní lidé neberou ohledy na pocity ostatních.

Pokračování 4 / 6

S kým je Lev kompatibilní a co má rád?

Co se týče astrologické kompatibility, možná nejlepším partnerem pro Lva je podle hvězd Blíženec. Zní to paradoxně, protože právě Blíženci se v celém zvěrokruhu nejvíc brání závazku. Zároveň je tohle kombinace dvou opravdu výrazných osobností. Aby Lev zvládnul Blížencovu dvojí tvář, chce to hodně práce. Zároveň ale tyhle dva většinou pojí silná vášeň a dokonale si rozumí v sexuální oblasti. Podobně to mají Lvi se Střelci, tam ale mohou zamilovaní narazit na to, že ani jeden z nich nikdy nechce ustoupit. Vztah založený na respektu a kvalitní komunikaci může vzniknout mezi Lvem a rozvážnou Váhou.

Lvi milují pozornost a drama. Na první rande je klidně vezměte do divadla nebo na drag show. Všechno, co je zajímavé, zábavné a blyštivé je baví. Nesnáší, když se cítí odsunuti na druhou kolej nebo mají pocit, že pro partnera nejsou prioritou.

Pokračování 5 / 6

Lev v posteli a ve vztahu

Výhoda vztahu se Lvem je v tom, že on ví, co chce, a nemá problém si o to říct. Nebude s vámi hrát žádné hry. Když řekne, že se chce nezávazně scházet a počkat, jak se to vyvrbí, myslí to přesně takhle. Když se vyzná z velké lásky, skutečně vás miluje. A když vám oznámí, že to necítí, není to výmluva, ale skutečně to necítí. Může být těžké to překousnout, ale upřímnost je nakonec vždy nejlepší.

Co se sexu týče, Lvi ho prostě milují, protože se při něm mohou předvést a být v centru pozornosti. Baví je sexuální roleplay, kostýmy, pomůcky, pouta, bičíky, zavázané oči – cokoliv dobrodružného. Nevadí jim ani sex na veřejnosti nebo v přírodě, protože spontánnost je pro ně hlavní. Vrhnout se na sebe jen tak, protože zrovna oba mají chuť, bez ohledu na to, kde zrovna jsou, to Lvům přesně vyhovuje. Přesto to nejsou sukničkáři, preferují milování se stálým partnerem. Ale když narazí na někoho, kdo vyhovuje jejich vysokým standardům, klidně si užijí jen na jednu noc. Příležitost se pobavit totiž nikdy neodmítnou.

Pokračování 6 / 6

Jak na to, aby se vám Lev zaslíbil?

Sbalit Lva je samo o sobě náročné, pokud vám jde o něco trvalejšího. Ví, že může hodně nabídnout, a myslí si, že je nejlepší ze všech, takže totéž očekává od své partnerky. Lvi milují módu, mají osobitý styl a vždy chodí upravení. I ženu po svém boku si Lev představuje jako vždy dokonalou a okouzlující. Miluje totiž pozornost a společnost, takže chce, aby všichni obdivovali nejen jeho, ale i jeho doprovod. Být krásná vám ale stačit nebude. Lvi poznají, když si někdo hraje na to, co není, a nenávidí to. Oslníte ho hlavně vtipem, intelektem a zdravým sebevědomím... ale když si k tomu obléknete ty upnuté šaty na ramínka, ve kterých vypadáte jako celebrita, určitě nic nezkazíte.

Lvi jsou ze staré školy a líbí se jim, když mohou být galantní a udělat první krok. Rádi dobývají – o to, co může mít každý, nestojí. Ve vztahu pak počítejte s tím, že váš Lev bude chtít hodně vašeho času a pozornosti, paradoxně ale touží také po vlastním prostoru a velkém množství volnosti. Musíte být připravená reagovat, kdykoliv vás k tomu on sám vyzve.

Pokud milujete Lva, počítejte s tím, že jeho hlavní prioritou bude vždycky on sám. O víkendech vás bude brát za kulturou, na večírky, do restaurací – všude tam, kde se společně můžete trochu předvést. Takže pokud si v sobotu ráda zalezete pod deku, budete to s ním mít trochu těžké. Odmění se vám ale skvělým sexem a loajalitou.