...

... Zdroj: iStock.com

Kamarádku podvádí partner. Mám jí to říct? Odpovídá Honza Vojtko

Možná jste se do podobné situace dostali: Víte, že vašemu kamarádovi nebo kamarádce zahýbá partner. A vy řešíte zásadní otázku: prozradit, nebo mlčet? Co vám poradí párový terapeut a kouč Honza Vojtko?

Je to velmi nepříjemná situace: Kamarádka je zamilovaná až po uši a vy víte, že její protějšek to má trochu jinak. Nebo minimálně na věrnost mají trochu jiný názor. Co teď? Míchat se do cizího vztahu? Mám kamarádce říct, že ji partner podvádí? V úvodním videu vám odpoví párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko.

Honza Vojtko tu pro vás bude i dál! Postupně probereme detailně nevěru, seznamovací hry, jak poznat opravdový vztah, proč je těžké říct „miluji tě“ nebo proč se váš partner bojí závazků. A spoustu dalšího. Každý všední den následující dva měsíce sledujte Vztahy Honzy Vojtka a najděte odpověď na to, co vás nejvíce zajímá.

Terapie sdílením jako seriál

Právě o nevěře je nový díl seriálu Terapie sdílením. Jeho hlavním námětem jsou smsky a vztahy. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením.