Ani samotářský Vodnář není proti lásce imunní. Jak získat jeho srdce?

Ani samotářský Vodnář není proti lásce imunní. Jak získat jeho srdce? Zdroj: iStock.com

Jak sbalit Vodnáře? Tohle platí na největšího samotáře zvěrokruhu

Inteligentní, sebevědomý solitér Vodnář má složitou povahu, která může trápit především ty, kdo s ním chtějí navázat romantický vztah. Tenhle chlapík partnerku k životu prostě nepotřebuje a dává to najevo, kudy chodí. Ani on ale samozřejmě není imunní vůči Amorovu šípu. Jak jít téhle lásce naproti?

Nepředvídatelné, svobodné duše, které nenávidí pravidla, nerespektují autority a pro kariéru často zapomínají na rodinu a blízké. Takoví jsou muži Vodnáři. Nezáleží jim na tom, zda zapadají nebo jestli je ostatní mají rádi. Jsou nezávislí a jedineční, proto je snadné jim propadnout. Milovat je nebo s nimi fungovat v dlouhodobém vztahu, to už je trochu složitější. Mezi slavné Vodnáře patří například Harry Styles, John Travolta nebo The Weeknd.

TIP NA VIDEO: Obecná charakteristika Vodnářů

Video placeholde

Ačkoliv jeho jméno napovídá něco jiného, Vodnář je vzdušným znamením, patřícím lidem narozeným mezi 21. lednem a 20. únorem. Planetou předposledního znamení zvěrokruhu je Uran, podle něhož Vodnářům náleží světlemodrá a šedostříbrná barva. Jak muže Vodnáře sbalit, jak poznat jeho charakter a co od něj ve vztahu očekávat?

Článek pokračuje na další straně. >>>

Pokračování 2 / 6

Vodnář: Inteligent se smyslem pro spravedlnost

Vodnář je od přírody inteligentní muž, který se nebojí velkých vizí a má chuť napravovat svět. Jeho schopnost vidět někdy i překvapivě dobrá řešení tam, kde ostatní lámou hůl, je velmi osvěžující, stejně jako jeho smysl pro spravedlnost. Je to typ muže, který se zastane slabšího nebo pomůže ženě, kterou v baru někdo obtěžuje. Konflikty se vždycky snaží řešit hlavou, nikoliv svaly.

Ačkoliv je to především jejich touha po pracovním úspěchu, co je žene dál, pro své cíle se dokážou Vodnáři opravdu vášnivě nadchnout a takový zápal má určité kouzlo. Fajn je, že se stejným odhodláním jdou i do vztahu, ale jen pokud jsou 100% přesvědčeni, že jejich partner za to stojí.

Pokračování 3 / 6

Samotář, který nepotřebuje partnerku

Jednou z nejotravnějších vlastností Vodnářů je jejich víra, že mají vždycky pravdu a že se považují za ty ze všech nejchytřejší. Jsou tvrdohlaví a odmítají ustoupit ze svých názorů a řešení do té míry, že jsou schopni ostatní urážet a ponižovat. Často tedy působí arogantně, protože slovo kompromis jim nic neříká, a když se nudí nebo je něco nezajímá, dávají to ostentativně najevo.

Nesmíte si to ale brát moc osobně. Celá tahle dramatická šaráda pramení z toho, že Vodnáři jsou perfekcionisté. Největší nároky kladou sami na sebe a nenávidí, když zklamou nebo nedostojí očekávání. Pokud selžou, velmi snadno propadnou frustraci a pak s nimi není rozumná řeč.

Pokračování 4 / 6

Sex není to hlavní

Právě proto, že jsou tak silně orientovaní na kariéru, jsou Vodnáři v nitru samotáři, kteří po partnerství nebaží. Potřebují hodně času pro sebe a baterky si nejraději dobíjejí v soukromí nebo ve společnosti psího mazlíčka. Za partnerku chtějí někoho stejně nezávislého, kdo má pro jejich povahu pochopení. Žárlivost je jen odradí, hledají někoho, kdo má svůj vlastní život a koníčky. V lásce se řídí primárně hlavou, nikoliv srdcem, proto trvá dlouho, než usoudí, že se někomu mohou otevřít. Zároveň, na rozdíl od Raků, nikdy nezůstávají v nefunkčním vztahu déle, než je nezbytně nutné.

A jak to Vodnáři mají se sexem? Pro tyhle muže jako pro jedny z mála sex ve vztahu není tím nejpodstatnějším a nepotřebují ho, aby měli pocit, že se věci ubírají správným směrem. Nebuďte tedy překvapená, když váš Vodnář bude chtít s intimnostmi počkat nebo pokud bude vzbuzovat dojem, že o ně nemá zájem. Vodnáři mají sex rádi, a když jsou dlouhodobě singl, nemají problém ani s jednorázovkami, ale jednoduše to není smysl jejich existence. Pokud jde o konkrétní záliby, Vodnáři jsou rebelové a rádi zkoušejí nové vzrušující věci.

Pokračování 5 / 6

Kompatibilita s ostatními znameními

S kým si Vodnáři nejvíc sednou podle astrologie? Perfektní match je Vodnář a Blíženec. Tihle dva jsou zkrátka spřízněné duše. Skvěle rozumí svým povahám, mají úžasný sex a s trochou práce mezi nimi může vzniknout láskyplné pouto, které vydrží celý život. Společné koníčky Vodnář najde se Střelcem, s nímž je na stejné intelektuální úrovni. Vodnář miluje Střelcův smysl pro humor. Žhavé, dlouhodobé přátelství s výhodami pak mohou navázat Vodnář a Kozoroh.

Vodnáři toho mají hodně společného s Rybami. Obě tato znamení chtějí svým blízkým pomáhat řešit jejich problémy a smutky, obě jsou hlavy otevřené, které ostatní nesoudí. V milostném vztahy ale každý z nich očekává něco docela jiného. Dvě naprosto rozdílné, silné osobnosti jsou Vodnář a Štír. Divoký vztah plný bouří čeká na Vodnáře a Raky. Takové spojení bude stát hodně vzájemného úsilí, navíc s nejasným výsledkem.

Pokračování 6 / 6

Co má Vodnář rád a na co ho sbalíte?

Teď to hlavní: jak Vodnáře sbalit? Tohle znamení miluje kreativní prostředí, takže dát si rande na kurzu malování nebo keramiky je naprosto ideální. Vodnáři nejsou největší mistři flirtování, zájem o vás dají najevo právě tím, že se vás budou vyptávat na vaše koníčky a dovednosti. Imponují jim schopní, sebevědomí lidé, kteří přesně vědí, co v životě chtějí. Co je naopak odpuzuje, jsou nezralí jedinci, ze kterých čiší, že jen hledají někoho, kdo je bude světem vodit za ručičku.

Vodnáři jsou společenští, ale spíš než party v nočním klubu je potěší menší večeře s inteligentní, smysluplnou konverzací nebo třeba vernisáž nějaké výstavy, kde se pak člověk může nad sklenkou vína zapovídat s umělcem. Pokud se spolu vydáte na veřejnost, příliš se na něj nelepte a místo vyzývavým oblečením se vybavte důvtipem. Pozor si dejte také na předčasná vyznání lásky a rozhodně ho nebombardujte zvědavými zprávami.