...

... Zdroj: iStock.com

Existuje láska na první pohled? Odpovídá terapeut Honza Vojtko

Zamilovat se na první pohled není nic zvláštního. Jakou šanci na úspěch má ale takový vztah? Co si o takové lásce myslí párový terapeut a kouč Honza Vojtko?

První rande a je to jasné. Přitažlivost, vášeň, žádné pochyby. A vypadá to, že stejně tak to má i váš protějšek. Může takhle ale vůbec začít trvalý vztah? Jakou máte šanci? Co si o lásce na první pohled myslí párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko?

Skvělé tipy a postřehy ohledně vztahů a randění tu Honza Vojtko pro vás má každý den. Kdo jsou feťáci lásky, co je mentální nevěra, kdy začíná vážný vztah a proč vám ještě neřekl „miluji tě“. Probrali jsme, kdy má cenu zachraňovat vztah nebo kdy může fungovat vztah otevřený. A spoustu dalšího. Každý všední den sledujte Vztahy Honzy Vojtka a najděte odpověď na to, co vás nejvíce zajímá.

Terapie sdílením jako seriál

O současných vztazích je nový díl seriálu Terapie sdílením, který vznikl ve spolupráci s Mall.tv. Jeho hlavním námětem jsou smsky a vztahy. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením.