...

... Zdroj: iStock.com

Co je ve vztahu kompromis a co už je za hranou? Odpovídá Honza Vojtko

Bez kompromisů se žádný dlouhodobý vztah neobejde. Jak ale poznat, jestli neustupujete příliš? Poradí párový terapeut a kouč Honza Vojtko.

Dlouhodobý vztah je práce a k ní patří hledat společná řešení. Mimo jiné to znamená přizpůsobit své představy, ustoupit, hledat kompromisy. Jak ale poznat, co už je přes čáru? Existuje nějaký varovný signál, že ustupujeme moc? Co na to párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko?

Skvělé tipy a postřehy ohledně vztahů a randění tu Honza Vojtko pro vás má každý den. Kdo jsou feťáci lásky, co je mentální nevěra, kdy začíná vážný vztah a proč vám ještě neřekl „miluji tě“. Probrali jsme, kdy má cenu zachraňovat vztah nebo kdy může fungovat vztah otevřený. A spoustu dalšího. Každý všední den sledujte Vztahy Honzy Vojtka a najděte odpověď na to, co vás nejvíce zajímá.

Terapie sdílením jako seriál

O současných vztazích je nový díl seriálu Terapie sdílením, který vznikl ve spolupráci s Mall.tv. Jeho hlavním námětem jsou smsky a vztahy. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením.