Darujte partnerovi třeba profesionální mytí karoserie a čištění interiéru.

Darujte partnerovi třeba profesionální mytí karoserie a čištění interiéru. Zdroj: eVisions Advertising

5 dárků, kterými ho dostanete na kolena

Hledáte inspiraci na dárek pro svého muže, ale jste úplně bez nápadu? Přinášíme vám 5 tipů na dárky pro muže, které ho zaručeně potěší.

1. Dovolená je sázkou na jistotu

Naplánujte romantický víkend nebo jednodenní výlet, který si spolu užijete. Pokud si nejste jistá konkrétním výběrem, pořiďte mu voucher a nechte ho si vybrat. A především mu k tomu napište přání s jasným vzkazem, aby pochopil, že musí vzít zaručeně vás a nikoho jiného. Pokud už teď víte, kam byste mohli vyrazit, ale bojíte se vysokých finančních nákladů, sjednejte si půjčku ihned, se kterou máte počáteční vyřízení zcela zdarma. Vyhnete se úrokům a splatíte jen to, co si půjčíte.

2. Naplánujte společné tetování

Pokud víte, že by partner stál o tetování nebo by ke svému stávajícímu chtěl nějaké další, o důvod víc zasáhnout. Objednejte se na společný termín do tetovacího studia, nebo mu zajistěte dárkový poukaz a překvapte ho tímto odvážným, avšak jedinečným dárkem. Nechte si vytetovat něco jednotného, ať už vzpomínku, přezdívku, nebo nějaký symbol, jehož význam znáte jen vy dva.

3. Připravte focení ve dvou

Naplánujte společné focení venku, ať už venku nebo ateliéru. Darujte svému muži voucher nebo rovnou vyberte konkrétní den a překvapte ho chvilkou strávenou ve společnosti fotografa. Jestliže se nerad fotí, vymyslete to tak, aby bylo focení zábavné a dokázal se u něj odreagovat. I přesto by do toho nešel? Má to řešení. Překvapte ho vlastními fotografiemi, třeba smyslnými fotkami z glamour focení nebo decentními akty, kterými rozhodně nepohrdne.

4. Zaměřte se na jeho vůz

Pokud váš partner vlastní auto, rozhodně ocení dárek, který se k němu bude vztahovat. Prozkoumejte možnosti a darujte mu třeba profesionální mytí karoserie a čištění interiéru. Dopřejte druhé lásce vašeho muže kompletní péči a ukažte mu, že nežárlíte a myslíte i na jeho vůz.

5. Co takhle nějaký kurz?

Na internetu najdete nepřeberné množství nabídek na různé kurzy a workshopy. Vyberte nějaký, u kterého se oba pobavíte a zároveň i něco naučíte. Co třeba víkendový zážitek, kde se naučíte vyrábět nábytek z palet? Jestli chcete ještě něco dobrodružnějšího, vyberte jazykový pobyt v zahraničí. Nemusíte jet nutně na měsíc - seženete i víkendové a týdenní kurzy, v rámci kterých si nový jazyk sice kompletně neosvojíte, ale svou stávající jazykovou výbavu si minimálně osvěžíte, či obohatíte.

Tip! Vybrali jste finančně nákladnější dárek a další plat obdržíte na svůj účet až za několik dní, ba dokonce týdnů? Vyřešte to do výplaty s půjčkou, kterou si sjednáte i online během chvilky a zcela zdarma.