Petra Běhalová

Petra Běhalová Zdroj: archív autorky

Petra Běhalová
Petra Běhalová
Petra Běhalová
Petra Běhalová
Petra Běhalová
7
Fotogalerie

Petra Běhalová: Mé osobní motto? Bojuj za to, čemu věříš!

Prvních pět statečných se právě postavilo na start naší soutěže Restart s Dietou a v kategorii FIT budou bojovat o vaši přízeň. Budou se vám snažit ukázat, že pohyb je fajn, že se ho nemusíte bát, že si na něj můžete udělat čas, i když jste zaměstnaná žena, maminka na mateřské nebo jste dosud neobjevila krásu těla napumpovaného endorfiny a dobrou náladou.

Petra Běhalová

IG: @petbehalova

Moc mě potěšilo, že si někdo dal práci a přihlásil mě do Restartu s Dietou, a tak jsem se rozhodla do toho jít. V minulém ročníku jsem objevila spoustu zajímavých lidí, tak třeba i já pro někoho budu inspirací. Ke sportu jsem byla vedena odmala, závodně jsem tančila. S vysokou školou přišel útlum a po otěhotnění jsem se lekla a přestala cvičit úplně. Proto když jsem se po porodu ke sportu vracela, připadala jsem si jak začátečník, ale vytrvalost se vyplatila.

Jako svůj osobní sportovní úspěch ale beru, že jsem se naučila běhat a dokážu v kuse běžet i 10 km. Co bych poradila někomu, kdo se sportem začíná? Vždy říkám, že začátky nejsou lehké a chce to trpělivost a čas. Pokud začínáte chodit do posilovny, rozhodně doporučuji si vzít na pár prvních lekcí osobního trenéra.

Více se o Petře dozvíte v následujícím videu:

Video placeholde

A vy teď máte šanci podpořit tu, která je vám nejvíce sympatická, svým hlasováním. Tři s největším počtem hlasů pošlete do finále, ve kterém půjde o titul Restart roku.

Hlasovat pro svoji favoritku můžete od 24. 2. do 15. 3. zde.

A kdo jsou další semifinalistky v kategorii FIT?