Pavla Kulichová

Pavla Kulichová Zdroj: archív autorky

Pavla Kulichová
Pavla Kulichová
Pavla Kulichová
Pavla Kulichová
Pavla Kulichová
6
Fotogalerie

Pavla Kulichová: Doufám, že moje upřímnost a nedokonalost ostatním pomůžou cítit se lépe

Prvních pět statečných se právě postavilo na start naší soutěže Restart s Dietou a v kategorii FIT budou bojovat o vaši přízeň. Budou se vám snažit ukázat, že pohyb je fajn, že se ho nemusíte bát, že si na něj můžete udělat čas, i když jste zaměstnaná žena, maminka na mateřské nebo jste dosud neobjevila krásu těla napumpovaného endorfiny a dobrou náladou.

Pavla Kulichová

IG: @pavli_jede, YT: pavlikulichova

Věřím, že Restart s Dietou bude zábava, rozšířím si obzory a poznám zajímavé ženy. Taky chci sdílet svůj příběh matky, která se snaží se z toho nezbláznit, a proto sportuje, protože doufám, že moje upřímnost a nedokonalost ostatním pomůžou cítit se lépe.

V dětství jsme s rodiči chodili na hory, lyže, běžky, a když jsem byla mladší, jezdila jsem na koni. Pak přišla pauza, kdy jsem hodně přibrala, a až po několika letech jsem se opět naplno opřela do sportu. Z prvotní povinnosti se stala zábava a teď jsem na sportu absolutně závislá.

Pohyb je pro mě něco, co vám zvýší tep, pořádně se u toho zapotíte a vyplavíte endorfiny. Sporty, které dělám, musí být fyzicky náročné. Každému sportovnímu nováčkovi bych radila najít si něco, co ho bude bavit, protože jinak u toho určitě nevydrží. Nedělejte to jen pro postavu, dělejte to pro radost.

Více se o Pavle dozvíte v následujícím videu:

Video placeholde

A vy teď máte šanci podpořit tu, která je vám nejvíce sympatická, svým hlasováním. Tři s největším počtem hlasů pošlete do finále, ve kterém půjde o titul Restart roku.

Hlasovat pro svoji favoritku můžete od 24. 2. do 15. 3. zde.

A kdo jsou další semifinalistky v kategorii FIT?