Nikola Gráfová

Nikola Gráfová Zdroj: archiv

Nikola Gráfová
Nikola Gráfová
Nikola Gráfová
Nikola Gráfová
Nikola Gráfová
7
Fotogalerie

Nikola Gráfová: Pravidelně běhám a jím intuitivně

Představujeme vám poslední semifinalistky soutěže Restart s Dietou v kategorii PROMĚNA. Tyto ženy zhubly, změnily svůj život, návyky i přemýšlení a zde jsou jejich příběhy. A vy můžete tři z nich poslat do velkého finále.

IG @czech_fit_mom

Po prvním a druhém porodu jsem přibrala 20 kilogramů a dostala jsem se tak na 92 kilogramů. Viděla jsem na sobě, že jsem negativní, odevzdaná a chyběla mi energie. V únoru 2019 jsem si ale řekla dost. Na začátku jsem se vyfotila, zvážila se a změřila se. Začala jsem jídlem, počítat si kalorie, makra a hýbat se. Po pár měsících už jsem viděla velký úbytek centimetrů a váhy. To mě ohromně nakoplo.

Pravidelně běhám a jím intuitivně třikrát denně. V únoru 2020 jsem se dostala na 71 kilogramů. Můj cíl je 66 kilogramů, takže mám odhodlání stále na sobě pracovat. Nejtěžší byl začátek mé cesty. Začít si věřit, že teď už to doopravdy dokážu. Nastavit si řád, motivovat se a vidět malé pokroky. Postupně jsem začala své tělo vnímat díky pomalému úbytku centimetrů pozitivně a nejvíce mi pomohlo mé okolí a jeho podpora.

Video placeholde

Soutěž Restart s Dietou je o příbězích, motivaci, vůli změnit něco ve svém životě a podělit se o to s ostatními. Chceme vám ukázat, že vše je možné, když sami chcete. A tak pro vás máme poslední semifinalistky, které to dokázaly. Změnily svůj život i váhu a svůj příběh sdílely nejen s námi, ale také na svých sociálních sítích, kde motivují a pomáhají ostatním.

Vy jim zase můžete poslat svůj hlas. Se třemi z nich se potkáme ve velkém finále, ve kterém jde o titul Restart roku, ale také o ceny v hodnotě téměř 200 000 Kč.

Hlasování v kategorii PROMĚNA probíhá od 27. 4. do 8. 5. na www.restartsdietou.cz

A pro koho můžete ještě hlasovat?