Monika Urbančíková

Monika Urbančíková Zdroj: archív autorky

Monika Urbančíková
Monika Urbančíková
Monika Urbančíková
Monika Urbančíková
Monika Urbančíková
7
Fotogalerie

Monika Urbančíková: Pohyb je pro mne relax a možnost překonat sama sebe

Prvních pět statečných se právě postavilo na start naší soutěže Restart s Dietou a v kategorii FIT budou bojovat o vaši přízeň. Budou se vám snažit ukázat, že pohyb je fajn, že se ho nemusíte bát, že si na něj můžete udělat čas, i když jste zaměstnaná žena, maminka na mateřské nebo jste dosud neobjevila krásu těla napumpovaného endorfiny a dobrou náladou.

Monika Urbančíková

IG: @mo.ni_88,

@Strollering_Ostrava

Proč jsem se přihlásila do Restartu s Dietou? Abych mohla být motivací pro další ženy (hlavně maminky) a ukázala jim, že sportovat se dá i po porodu s dětmi. Chtěla bych také ukázat, že pokud opravdu chcete, můžete dokázat cokoliv. Pohyb je pro mě volnost, relax a možnost překonávat sama sebe. Na základní škole jsem dělala atletiku a jezdila na koni, pak přišla puberta a sportovní období temna. Ke sportu jsem se znovu vrátila po porodu prvního syna, abych se dostala do kondice a zhubla. Právě proto jsem začala běhat, následně si udělala kurz Fitness trenéra a lektorky Strolleringu.

Moje rada pro někoho, kdo se sportem začíná, je, aby si našel sport, který ho baví, a nedělal nutně to, co je zrovna „moderní“. Každý nemusí běhat, posilovat nebo se chodit potit na kruháč. Láska k pohybu je to nejdůležitější a klidně to může být obyčejná procházka po lese.

Více se o Monice dozvíte v následujícím videu:

Video placeholde

A vy teď máte šanci podpořit tu, která je vám nejvíce sympatická, svým hlasováním. Tři s největším počtem hlasů pošlete do finále, ve kterém půjde o titul Restart roku.

Hlasovat pro svoji favoritku můžete od 24. 2. do 15. 3. zde.

A kdo jsou další semifinalistky v kategorii FIT?