Michala Friedrichová

Michala Friedrichová Zdroj: archiv

Michala Friedrichová
Michala Friedrichová
Michala Friedrichová
Michala Friedrichová
Michala Friedrichová
7
Fotogalerie

Michala Friedrichová: Nejtěžší bylo omezit sladké a necpat se jídlem pozdě v noci

Představujeme vám poslední semifinalistky soutěže Restart s Dietou v kategorii PROMĚNA. Tyto ženy zhubly, změnily svůj život, návyky i přemýšlení a zde jsou jejich příběhy. A vy můžete tři z nich poslat do velkého finále.

IG: @misa.hubne

Za 24 týdnů jsem zhubla 21 kilogramů. Naučila jsem se jíst tak, abych neměla hlad a zároveň aby kila šla dolů. Pochopila jsem, jak se stravovat, abych si váhu udržela, a pohyb se pro mě stal přirozenou součástí života a radostí. Nejtěžší bylo omezit sladké a necpat se jídlem pozdě v noci. A také začít sportovat, protože když má člověk hodně kilo navíc, není pro něj jednoduché vyběhnout mezi lidi. První úspěchy po několika týdnech hubnutí, kdy jsem si v obchodě s oblečením mohla obléknout prakticky cokoli, mě hodně povzbudily. Taky první úbytek o jednu konfekční velikost. Zlepšila se mi pleť, vlasy. Začala jsem cvičit, běhat, jezdit na kole. A pak jsem si uvědomila, že ráno vstávám s úsměvem a těším se na každý den.

Na svůj Instagram se snažím přidávat inspiraci na jídla a ukazuji, jak cvičím a hýbu se, těm, co nemají šanci tolik cvičit mimo domov.

Video placeholde

Soutěž Restart s Dietou je o příbězích, motivaci, vůli změnit něco ve svém životě a podělit se o to s ostatními. Chceme vám ukázat, že vše je možné, když sami chcete. A tak pro vás máme poslední semifinalistky, které to dokázaly. Změnily svůj život i váhu a svůj příběh sdílely nejen s námi, ale také na svých sociálních sítích, kde motivují a pomáhají ostatním.

Vy jim zase můžete poslat svůj hlas. Se třemi z nich se potkáme ve velkém finále, ve kterém jde o titul Restart roku, ale také o ceny v hodnotě téměř 200 000 Kč.

Hlasování v kategorii PROMĚNA probíhá od 27. 4. do 8. 5. na www.restartsdietou.cz

Pro koho můžete ještě hlasovat?