Eliška Lacinová

Eliška Lacinová Zdroj: archív autorky

Eliška Lacinová
Eliška Lacinová
Eliška Lacinová
Eliška Lacinová
Eliška Lacinová
8
Fotogalerie

Eliška Lacinová: Pohyb pro mne znamená dobrou náladu a lásku k sobě samé

Prvních pět statečných se právě postavilo na start naší soutěže Restart s Dietou a v kategorii FIT budou bojovat o vaši přízeň. Budou se vám snažit ukázat, že pohyb je fajn, že se ho nemusíte bát, že si na něj můžete udělat čas, i když jste zaměstnaná žena, maminka na mateřské nebo jste dosud neobjevila krásu těla napumpovaného endorfiny a dobrou náladou.

Eliška Lacinová

IG: @eliskalaci FB: Ela Laci, YB: Ela Laci

Na e-mail mi přišlo několik nominací do Restartu s Dietou a já jsem nechtěla zklamat ty, kteří mě nominovali. Myslím, že je to úžasná šance, jak inspirovat ještě více lidí ke sportu a aktivnímu životnímu stylu.

Já sama sport miluji od dětství… Začínala jsem se sportovním aerobikem, po několika pauzách a návratech, přes posilovnu a běh jsem se dostala až k HIIT tréninkům, které mě baví nejvíce. Bez pohybu si svůj život už nedovedu představit. Znamená pro mě dobrou náladu, lásku k sobě samé, poznávání nových lidí a jejich příběhů, relax a uvolnění, srandu… velkou srandu s těmi, kteří to cítí stejně.

Moje rada, jak začít sportovat? Jestli chcete začít, pak začněte hned!!! Začátky nepřepalte, aby vás neodradila přílišná únava, postupujte malými krůčky kupředu a hlavně vydržte, výsledky se dostaví!!!

Více se o Elišce dozvíte v následujícím videu:

Video placeholde

A vy teď máte šanci podpořit tu, která je vám nejvíce sympatická, svým hlasováním. Tři s největším počtem hlasů pošlete do finále, ve kterém půjde o titul Restart roku.

Hlasovat pro svoji favoritku můžete od 24. 2. do 15. 3. zde.

A kdo jsou další semifinalistky v kategorii FIT?