Ganni, 245 eur, prodává Net-a-Porter.com

Ganni, 245 eur, prodává Net-a-Porter.com Zdroj: Archiv firem

Lanius, 4590 Kč, prodává Nila.cz
Rixo, 350 eur, prodává Net-a-Porter.com
Zara, 1599 Kč, www.zara.com
Mango, 899 Kč, www.mango.com
Udržitelné, Kaffe, 2160 Kč, prodává Zalando.cz
12
Fotogalerie

Barbora Svatá: Nechci, aby mne strach z prohry vyřadil ze hry

Prvních pět statečných se právě postavilo na start naší soutěže Restart s Dietou a v kategorii FIT budou bojovat o vaši přízeň. Budou se vám snažit ukázat, že pohyb je fajn, že se ho nemusíte bát, že si na něj můžete udělat čas, i když jste zaměstnaná žena, maminka na mateřské nebo jste dosud neobjevila krásu těla napumpovaného endorfiny a dobrou náladou.

Barbora Svatá

IG: @barus_svata, FB: Barbora Svatá

S Dietou jsem začínala hubnout a cvičit na začátku svého zdravého životního stylu. Kupovala jsem si každé vydání a říkala si, že jednou bych taky chtěla být součástí. Když se naskytla možnost přihlásit se do Restartu s Dietou, zkusila jsem to. Jako malá jsem začínala s baletem, ale obrat nastal, když mi bylo 7 let a začala jsem jezdit na motorce. Následně jsem se v období puberty začala zajímat o fitness cvičení a zdravé stravování. Když jsem vyzkoušela ve fitness centru skupinové lekce, hodně mě to nadchlo.

Pohyb je pro mě dnes pocit štěstí, radosti a uvolnění od myšlenek. Všem začátečníkům bych doporučila, aby byli trpěliví a nechtěli všechno hned. Aby si nekladli velké nároky a nezačali cvičit třikrát denně. Tělo začíná s novým pohybem a musí si na něj zvyknout.

Více se o Barboře dozvíte v následujícím videu:

Video placeholde

A vy teď máte šanci podpořit tu, která je vám nejvíce sympatická, svým hlasováním. Tři s největším počtem hlasů pošlete do finále, ve kterém půjde o titul Restart roku.

Hlasovat pro svoji favoritku můžete od 24. 2. do 15. 3. zde.

A kdo jsou další semifinalistky v kategorii FIT?