Jídla podle Báry Hetmánkové

Jídla podle Báry Hetmánkové Zdroj: Instagram

Jídla podle Báry Hetmánkové
Bára Hetmánková
Jídla podle Báry Hetmánkové
Jídla podle Báry Hetmánkové
Jídla podle Báry Hetmánkové
7
Fotogalerie

Bára Hetmánková: Nerazím žádný výživový styl, ale beru si od všeho kousek

Také druhá pětice semifinalistek soutěže Restart s Dietou stojí na začátku velkého hlasování a s napětím očekává, koho vy, naši čtenáři a fanoušci zdravého životního stylu, pošlete do velkého finále. Budou se snažit přesvědčit vás, že zdravé vaření není nuda a že jde o zábavu, hru, nadšení a energii, kterou můžete s láskou servírovat na talíři. Alespoň ony to tak na svých sociálních sítích mají. Baví je vařit nejen pro sebe, ale i pro své blízké a přátele a o své recepty se rády podělí.

Patronem kategorie FOOD se stal jeden z nejlepších českých šéfkuchařů Radek David. Co pro něj „RESTART“ znamená? „Restart je pro mě totální životní změna,“ prohlásil s úsměvem. Pojďme si společně ukázat, že vaření je radost, motivace, láska a zdravý život. A že si ho můžeme užít. Našim soutěžícím zatím držíme palce při hlasování a představujeme jednu z pětice finalistek.

Bára Hetmánková

IG: @Rebarborabarbora, FB: @Rebarborabarbora

Dětství mám spojené s babiččinými bramborovými plackami s mákem a nemocničním jídlem, dospívání a pubertu s prvními pokusy v kuchyni, na vysoké jsem studovala gastro, takže já a jídlo jsme nerozlučná dvojka.

Co si budeme povídat, každá holka chce vypadat hezky a líbit se sama sobě. Takže jsem se snažila najít nějakou přijatelnou variantu, kde bych mohla vařit, jíst a přitom nevypadat jako kulička. Pak vznikly první fotky na Instagramu a zájem okolí o ty moje hokusy pokusy.

Vařím jednoduché recepty, které nejsou nikdy úplně popsané do posledního detailu. Vařím podle toho, co zrovna koupím nebo na co mám chuť. Nejsem tabulkový typ, takže nepočítám, nevážím, nezapisuju. Nerazím žádný výživový styl, ale beru si od všeho kousek.

Do Restartu jsem se přihlásila, protože mě do toho „ukecala“ kamarádka. Už teď jí ale moc děkuji. Nejsem výživový kouč a nerada lidem něco radím nebo diktuju. Takže se spíš řadím do profilů, které mají člověka inspirovat anebo nakopnout, když už si myslí, že to nejde. Snažím se to dělat opravdově. Jsou období, kdy makám – krabičkuju, ale neskrývám, že si o víkendu dám dortík nebo pizzu.

Více se o Báře dozvíte v následujícím videu:

Video placeholde

A vy teď máte šanci podpořit tu, která je vám nejvíce sympatická, svým hlasováním. Tři s největším počtem hlasů pošlete do finále, ve kterém půjde o titul Restart roku.

Hlasovat pro svoji favoritku můžete od 24. 3. do 10. 4. zde. A kdo jsou další semifinalistky v kategorii FOOD?