...

... Zdroj: IVY E. MORWEN

Restart s Dietou 2019: Pro koho můžete hlasovat v kategorii FIT?

Další měsíc uplynul a na nás je, abychom vám představili našich pět semifinalistek, tentokrát, jak určitě tušíte, z kategorie FIT.

S naší půvabnou sportovní pěticí jsme se vypravili kam jinam než za sportem, do stylového pražského John Reed Fitness, kterému tímto děkujeme za vstřícnost a poskytnutí prostor k focení. Tentokrát jsme ovšem museli obrátit pořadí aktivit, takže společné focení a rozhovory vznikaly až druhý den po tréninku se Zuzkou Hejnovou, proto se první okamžiky nesly v duchu rozebírání zážitků z předchozího dne.

A i když se jednotlivé příběhy našich soutěžících od sebe celkem liší, všechny se při rozhovorech shodly na jednom. Aktivní a v pohybu se snaží být každý den, i kdyby mělo jít jenom o procházku nebo cestu pěšky z práce, a k tomu chtějí motivovat i svoje sledující a čtenáře.

Podívejte se na semifinalistky v kategorii FIT:

Jak můžete hlasovat?

Pokud chcete některou z našich soutěžících podpořit a hlasovat pro ni, pak můžete od 25. března na stránce www.restartsdietou.cz. Hlasování bude ukončeno 15. dubna o půlnoci. Následně budou hlasy sečteny a tři soutěžící s největším počtem hlasů postoupí do velkého finále, které se uskuteční 8. června. Jména všech postupujících najdete opět na stránce www.restartsdietou.cz a všech devět finalistů představíme v červnové Dietě.