Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: David Hanuš

Michaela Zuchová: Moje videa jsou plná energie a inspirace pro ostatní

"Loňský rok pro mě byl rokem proměn. Rozhodla jsem se nebát se a jít si za svými sny. Po letech jsem vyšla ze své komfortní zóny, opustila zaměstnání a plně se vrhla na budování svých sociálních sítí,"

S YouTubem jsem začala před čtyřmi roky a věnovala se mu při práci, dokonce i při vysoké. Když jsem si uvědomila, že mi poskytuje prostředky potřebné k tomu, abych přežila, zaplatila nájem atd., rozhodla jsem se to risknout a dělat ho naplno. Při věčném sezení u počítače, ať už při stříhání videí, nebo úpravě fotografií, jsem ale musela začít s další důležitou proměnou, a to jak z hlediska psychického, tak i zdravotního, a vrhla se na pravidelný pohyb a zdravou stravu.

Protože to, na čem si zakládám, je, že jsou moje videa plná energie, a proto se musím cítit dobře. Za půl roku se mi podařilo zhubnout 10 kg a zahrnout do svého života pravidelný pohyb a skutečné jídlo. Jsem teď daleko vyrovnanější a spokojenější a můžu se věnovat tomu, co dělám ze všeho nejraději, posílání pozitivní energie a skvělé nálady dál!

Video placeholde

@mesha.yt, www.youandmesha.com, www.youtube.com/user/MichaelaZuchova

1. Co pro vás bylo v průběhu vaší proměny nejtěžší?

Nejtěžší pro mě byla chvíle, kdy se váha zastavila, a hledání další motivace.

2. Čím můžete inspirovat ostatní?

Hlavně tím, že se umím nadchnout pro maličkosti. Určitě je to taky moje energie. A celkově si myslím, že je to vytrvalost, kterou mám, ať už ve vztahu k YouTube nebo ve vztahu k hubnutí, protože bez toho by to nefungovalo.

3. Jaké máte další plány?

Mám představu o nových formátech, které bych na YouTube chtěla vytvářet. Chtěla bych, aby můj kanál byl víc lifestylový, a zároveň taky chci dál pracovat sama na sobě. Pokračovat v tom, co jsem začala.

Jak hlasovat?

Pokud chcete některou z našich soutěžících podpořit a hlasovat pro ni, pak můžete od 23. dubna na stránce www.restartsdietou.cz. Hlasování bude ukončeno 12. května ve 12:00. Následně budou všechny hlasy sečteny a tři soutěžící s největším počtem hlasů postoupí do velkého finále, které se uskuteční 6. června. Jména všech postupujících najdete opět na stránce www.restartsdietou.cz a všech devět finalistek vám také představíme v červnové Dietě.

Pro koho můžete ještě hlasovat?