zdrava_svacina

zdrava_svacina Zdroj: iStock

aktivni odpocinek
ehrmann
3
Fotogalerie

Dopřejte si šikovné proteiny

Věděli jste, že pokud má někdo problémy se zdravým jídelníčkem, většinou konzumuje málo bílkovin? Jak to napravit? Zkuste bílkoviny od Ehrmanna, mohou se stát vašimi celodenními průvodci i pomocníky.

1. Snídaně je dobrý začátek

Ať už spěcháte do práce, nebo si jen chcete užít den, určitě nechcete strávit dlouhé hodiny přípravou dobré snídaně. Oblíbenou a rychlou variantou může být třeba High Protein Joghurt Jahoda. Je nabitý bílkovinami, má skvělou ovocnou chuť, je superkrémový, bez přidaného cukru a laktózy. Balení obsahuje 20 g bílkovin a má pouze 120 kalorií.

ehrmann
ehrmann | Zdroj: Ehrmann

NÁŠ TIP: Můžete ho doplnit ještě o čerstvé maliny a zrníčka granátového jablka a přidat třeba pár plátků mandlí nebo hrst ovocné granoly.

K dostání ještě v příchutích: Borůvka, třešeň-aronie, malina-granátové jablko a broskev-pomeranč.

2. Chytrá svačina v práci

Když jste celý den v poklusu a mezi poradami se skoro nezvládáte napít ani najíst, je fajn pamatovat na to, že aby vám to myslelo, je potřeba dobít energii. A tak je dobré mít připravenou chytrou svačinu v kabelce. Když vyšetříte pár minut, než budete řešit další pracovní povinnosti, v klidu si můžete dát výborný proteinový pudink a nemusíte se bát o svou štíhlou linii. Obsahuje totiž pořádnou nálož bílkovin a uspokojí vaše chutě. Pudding High Protein Lískový oříšek má 81 kcal na 100 g výrobku.

K dostání ještě v příchutích: karamel, čokoláda, vanilka a  kolumbijská káva.

3. Aktivní výlet do přírody

Cestování sice momentální situace úplně nenahrává, ale pokud vyrazíte třeba jen do lesa na procházku, na chalupu nebo na hory, může se vám hodit něco na doplnění energie a taky k ukojení hladu. Zkrátka něco, co je praktické, šikovně balené, co jen vytáhnete a je to připravené ke konzumaci. Něco jako High Protein Drink Caffé Latté. Hodí se nejen na výlety, ale třeba i před nebo po cvičení. Neotevřený jej navíc můžete skladovat i při pokojové teplotě. Lepší je ale vychlazený.

K dostání ještě v příchutích: čokoláda, jahoda, banán.

aktivni odpocinek
aktivni odpocinek | Zdroj: iStock

4. Víkendová siesta s kávou

Už se těšíte, až si po obědě sednete k hrnku dobré kávy a užijete si svou chvilku pohody třeba u dobré knihy nebo při poslechu hudby? Doporučujeme si kromě kávy dopřát také něco dobrého, u čeho vás nebude trápit černé svědomí, že si zase dáváte nějakou sladkost. High Protein Mousse – Čokoládová pěna je totiž hříšně dobrá, ale zároveň obsahuje až 20 g bílkovin a 152 kalorií v jednom balení. Takže je nejen bohatá na proteiny, ale také zasytí a uspokojí vaše chutě.

Kromě čokoládové je k dostání ještě vanilková varianta.

Více o produktech High Protein se dozvíte na www.ehrmann.cz