Garážové sny vám může splnit startup

Garážové sny vám může splnit startup Zdroj: Shutterstock

KoronaHelpdesk E15: Jak ekonomicky přežít koronavir

Deník E15 přichází s webovým speciálem KoronaHelpdesk, jehož podtitulem a ústřední hodnotou je Jak ekonomicky přežít krizi. Webový speciál bude zpravodajským i servisním místem pro lidi a firmy, poradí jim, kde si zažádat o pomoc, a přinese inspirativní příběhy firem, které „to daly“.

„Název KoronaHelpdesk odráží náš cíl – stát se místem, kam si půjdou lidé i podnikatelé postižení krizí pro radu a pomoc. Tak abychom jako společnost prošli současnou zkouškou co nejlépe a bez trvalých ekonomických ztrát,“ říká šéfredaktorka deníku E15 Tereza Zavadilová.

Jak ekonomicky přežít koronavir? Jaký je harmonogram uvolňování? Čtěte KoronaHelpdesk E15.

Vlajkovou lodí speciálu je diskusní videopořad s názvem Dáme to. Moderátorem a průvodcem pořadu, který se bude zabývat ekonomickými aspekty současné koronavirové krize, jejími dopady na lidi a podniky a také řešeními navrhovanými vládou či odborníky, je ekonom Dominik Stroukal. „Dáme to? To je otázka, kterou si v souvislosti se současnou situací položil snad každý. Společně s našimi hosty hledáme cesty k tomu, aby bylo méně nejistoty a odpověď na tuto otázku byla nakonec kladná – dáme to,“ komentuje název a obsah nového videopořadu Dominik Stroukal.

Tématem prvního dílu pořadu Dáme to bylo bydlení, konkrétně výše nájmů, otázka cen nemovitostí nebo odkladu nájmů a splátek u lidí i firem. Diskutovali Milan Krček, místopředseda Občanského sdružení majitelů domů v ČR, a David Mazáček, ekonom a expert na nemovitosti z Fakulty financí a účetnictví.

Více informací na téma jak ekonomicky přežít koronavir čtěte zde.