Iva Kubelková

Iva Kubelková Zdroj: Astratex

Iva Kubelková
Iva Kubelková
Iva Kubelková
Iva Kubelková
5
Fotogalerie

Iva Kubelková: V sukni mě v civilu moc nepotkáte

Spoustě žen pomohla uvědomit si, že velké poprsí se nemá schovávat a že výběr správné podprsenky je zásadní. S tváří Ivy Kubelkové se setkáváme často. Překvapuje nás svými modely při moderování pořadu Showtime a jako tvář značky spodního prádla Astratex v nás probouzí vášeň pro krajky a satén, ve kterých se můžeme cítit jako bohyně. Téměř se ve svých aktivitách nezastaví, ale i tak si najde čas pro sebe a rodinu. Jak se Iva o sebe stará a co o kráse předává dcerám?  

Ivo, čím teď žijete? Z čeho jste nadšená?

Žiju svými dětmi. Jsem z nich nadšená. Holky jsou skvělé.

Dobrou náladu a pozitivní energii lidé často čerpají ze sportu. A pokud vím, vy také ráda sportujete. Nebo cvičíte. Jak vám to jde i teď v čase se spoustou omezení?

Jde to o něco hůř, ale jde to. Když člověk chce, tak to jde. Takže cvičím doma a snažím se do toho hodně zapojovat i své dcery.

Iva Kubelková
Iva Kubelková | Zdroj: Astratex

Nejen pro sport, ale i pro běžný život ženy je jeden z klíčových prvků oblečení podprsenka. Zejména pokud máte větší poprsí. Jak dlouho jste hledala vy tu pravou? Myslím podprsenku. Vzpomenete si na chyby ve výběru?

Ano, to je velké téma u žen s větším poprsím. Prostě si musíte většinou vyzkoušet mnoho různých typů, než si najdete to, co vám opravdu vyhovuje. Záleží také hodně na příležitosti, ke které se člověk obléká. Jako mladá jsem si většinou vozila podprsenky z Ameriky, u nás prostě nebyl tenkrát ještě takový výběr, jako je dnes. Postupem času jsem si ale i tady našla prádlo, které mi vyhovuje. Potvrzuje to i má dlouholetá spolupráce s Astratexem, mají opravdu velkou škálu velikostí a druhů prádla.

Chyby, které jsem dříve dělala, byly takové klasické. Myslela jsem si, že když budu nosit menší podprsenku, tak si opticky prsa zmenším. Tak to ale úplně nefunguje.

Iva Kubelková
Iva Kubelková | Zdroj: Astratex

Já si dlouho myslela, že mám „béčka“, a když jsem se svěřila odbornici, byly z toho „déčka“. Ale musím říci, že můj život s dobře padnoucí podprsenkou se absolutně proměnil. Jaké rady byste dala ženám s větším poprsím při výběru? Mají zapomenout na braletky nebo krajky?

Vůbec ne, myslím, že dnes už si opravdu můžeme vybrat, co se nám líbí. Je to opravdu velmi individuální. A taky záleží na situaci, někdy je hezké mít velká prsa, někdy zase chceme, aby nám co nejméně překážela. Ženy budou vědět, o čem mluvím.

Jako moderátorka pořadu Showtime oblékáte řadu zajímavých modelů a dost na jedno rameno či bez ramínek. Jak se vám nosí? Je nějaký model, který jste si zamilovala?

Upřímně mám osobně raději kalhoty, ale musím říct, že všechny modely, které na moderování Showtimu oblékám, jsou skvělé a baví mě. Nenosila bych nic, co se mi nelíbí. Třeba černé sako s průhlednými kalhotami mě baví nebo červené pouzdrové šaty s volánem na jedné straně.

Vaše dcera také už před nějakým časem vstoupila do modelingu. Vzpomenete si vy na své začátky? Jak moc se liší od těch vaší dcery?

Liší se úplně ve všem. Když jsem já začínala, tak nebyl internet, nebyla sociální síť a vůbec všechno bylo jinak. Ale velmi brzy jsem kromě modelingu začala dělat jinou práci, hrát v divadlech a moderovat, takže můj modeling byl vždy jen okrajová záležitost na vydělání peněz.

VIDEO: Podívejte se na krátký rozhovor s Ivou.

Video placeholde

Máte dvě dcery, jste holčičí tým, takže vás téma změn těla, hubnutí, zkoumání se, podprsenky, vlasy nemine. Ale myslím, že vy jim jdete dobrým příkladem svým životním stylem. Jakou radu jim ohledně krásy vštěpujete?

Aby nepřeceňovaly její význam, že to rozhodně není v životě to nejdůležitější a že je mnoho jiných faktorů, které dokážou krásu u žen, ale i u mužů buď povýšit, nebo snížit. Je to třeba intelekt, důvtip, bystrost nebo smysl pro humor. Také je jasné, že každý věk má svá stěžejní témata ohledně vzhledu, a na to musím jako rodič brát ohledy. Takže se spíš snažím jít příkladem tím, že cvičím a můj jídelníček by se dal nazvat zdravým. Také si myslím, že v citlivém věku dospívajících dívek hraje velkou roli otec. Takže můj partner, jejich tatínek, je, co se týká vzhledu, jen chválí a tak by to mělo být.

Iva Kubelková
Iva Kubelková | Zdroj: Astratex

Když už mluvíme o oblečení, jaký je váš nejoblíbenější outfit? Máte ráda barvy?

Jsem spíš na barvy tlumené. Mám ráda tělovou, černou, bílou, ale když se povede nějaký kousek hezky barevný, tak se tomu nebráním, ale spíše jako doplněk. Nejraději mám pohodlný styl, takže kalhoty, tenisky, a mám ráda kožené bundy. V sukni mě v civilu moc nepotkáte.

Co byste si ještě ráda v životě splnila?

Vůbec nic, čekám, co mi život přinese. Dělám, co mě baví, a snažím se být hodně pracovitá. Nečekám nic a to mě dělá svobodnou a šťastnou. Ono totiž vždycky něco přijde a odejde. Někde jsem nedávno četla, že neexistuje dobře, nebo špatně, existuje jen pohyb. Něco na tom je.

Iva Kubelková: V sukni mě v civilu moc nepotkáte

Iva Kubelková
Iva Kubelková | Zdroj: Astratex
Iva Kubelková
Iva Kubelková | Zdroj: Astratex
Iva Kubelková
Iva Kubelková | Zdroj: Astratex
Iva Kubelková
Iva Kubelková | Zdroj: Astratex
Iva Kubelková
Iva Kubelková | Zdroj: Astratex