.

. Zdroj: archiv podcastu

.
...
.
.
.
9
Fotogalerie

České podcasty, které vás budou bavit. A fakt se něco dozvíte

O oblibě podcastů se mluví čím dál víc. Ve světě už mají své výsostní postavení a u nás získávají den ode dne na větší oblibě. Není proto divu, že řada blogerů místo psaní volí mluvení. A vy můžete poslouchat kdykoliv, při cestování, při vaření, před spaním. A co nás baví?

Mnozí v nich hledají motivaci, jiní odpovědi na otázky týkající se sportu, podnikání či cestování. A je to tak jednoduché - místo čtení stačí zmáčknout Play. Server českepodcasty.cz se naším českým podcastovým světem zabývá a naučí vás i jak si ten svůj vytvořit. My už dle jejich doporučení máme ve sluchátkách tyto. A co vy?

Reflex

Autor podcastu: Reflex

Redaktoři Reflexu Kateřina Kadlecová, Veronika Bednářová a Martin Bartkovský povídají zajímavé hosty nejen ze světa kultury a vědy. V poslední době to byli třeba Miřenka Čechová, která hovořila o své knize a zkušenostech z prostředí baletu, nebo basketbalisté Vojtěch Hruban a Jaromír Bohačík.

...
... | Zdroj: red

Mikrovlnky

Autor podcastu: Český rozhlas

Mikrovlnky jsou týdenní výběr toho nejlepšího ze zpráv Radia Wave podle Ivany Veselkové a Zuzany Fuksové. Zprávy, které nezpůsobí žádnou informační tsunami, ale příjemně rozčeří hladinu vašeho všedního dne. Nebudete sledovat poslední vývoj o koronaviru, ale porozumíte želvě pyromance nebo o zahřívacímu menstruačnímu tričku. Kdo by nechtěl, že?

.
. | Zdroj: archiv podcastu

Proti Proudu

Autor podcastu: Dan Tržil

Český podcast pro ty, kteří věří, že jediným limitem jejich života jsou oni sami. Inspirativní rozhovory s lidmi, kteří jdou proti proudu a boří stereotypy. Dan Tržil zpovídá osobnosti, které dosahují vynikajících výsledků ve svých oborech, ale hlavně plnohodnotného života dle vlastních pravidel. Zajímá vás jejich motivace, zvyky, čemu věří a podle čeho se řídí? Každý z nás chce v životě něčeho dosáhnout a učit se od někoho, komu se to podařilo, je jedna z nejefektivnějších cest k vlastnímu úspěchu.

.
. | Zdroj: archiv podcastu

Rozhovory z Česka

Autor podcastu: Red Bull

Oficiální český Red Bull podcast nabízí pravidelné epizody přinášející nové pohledy na nejrůznější témata ze sportu a kultury, rozhovory s mladými českými osobnostmi a další zajímavosti, které vám dávají křídla. Více na redbull.cz/podcast. Poslechněte si Evu Samkovou nebo jaké tetování zrovna frčí.

.
. | Zdroj: archiv podcastu

Stylish Coffee Podcast

Autor podcastu: Elite Bloggers Podcasts

Trocha sarkasmu a černého humoru ještě nikdy nikoho nezabila. Stylish Coffee Podcast blogerky Veroniky Tázlerové a Adriana Brandýse je neformální povídání o všem, co nás baví a zajímá. Jednou za čtrnáct dní vám tu nad hrnkem kafe chceme ukázat, že když se nebudeme brát příliš vážně, život bude mnohem krásnější. A že když nejde o život, jde o…

.
. | Zdroj: archiv podcastu

Klekání

Autor podcastu: Tomáš Sobel

Klekání se skládá z postupně se rozšiřující série v průměru půlhodinových povídek, které napsali Václav Urbánek a Kristýna Hladíková a které namluvil a zpracoval Tomáš Sobel, známý také díky marketingovému podcastu Vaše jméno je vaše značka. Témata jednotlivých příběhů se různí, od příklonu k žánru sci-fi přes fantasy až po volnou inspiraci folklórem. Všechny povídky jsou však primárně hororové, čemuž odpovídá i jejich hlasový přednes doplněný atmosférickou hudbou a ambientními ruchy, což celý projekt značně odlišuje od produkce klasických audioknih.

.
. | Zdroj: archiv podcastu

Automatky

Autor podcastu: Český rozhlas

Internet a přehršel informací bezstarostnému mateřství moc nepřispívá. Protichůdné názory na vás skáčou každý den a webové diskuse čtenářky často znejišťují. Předávání informací z generace na generaci dnes skoro neexistuje. Jak se potom máte rozhodnout, jestli „zabít“ dítě lepkem z bílého pečiva, nebo nechat zakrnět jeho jazykové svalstvo, když mu rohlík nedáte? I proto vznikl pořad Automatky. Poslechněte si, jaké je to být matkou na Novém Zélandu, jaké strasti prožívají samoživitelky nebo jak v Česku vychováváme děti.

.
. | Zdroj: archiv podcastu

Travel Bible podcast

Autor podcastu: Travel Bible

Praktické tipy & triky. Cestovatelská inspirace. Rozhovory s dobrodruhy i know-how autorů Travel Bible. Informace k digitálnímu nomádství, dobrovolničení, blogování, travelhackingu i cestování s dětmi. Naposlouchejte si o psích spřeženích v Antarktidě, jak stopem po Evropě, o cestování v Číně a Japonsku a další.

.
. | Zdroj: archiv podcastu

České podcasty, které vás budou bavit. A fakt se něco dozvíte

.
. | Zdroj: archiv podcastu
.
. | Zdroj: archiv podcastu
...
... | Zdroj: red
.
. | Zdroj: archiv podcastu
.
. | Zdroj: archiv podcastu
.
. | Zdroj: archiv podcastu
.
. | Zdroj: archiv podcastu
.
. | Zdroj: archiv podcastu
.
. | Zdroj: iStock.com