..

.. Zdroj: Mars Czech s.r.o.

Značka Orbit vám pomůže získat sebevědomí a dopřeje čas zazářit

Čas zazářit čeká na každého z nás, je jen otázkou, zda využijete správné příležitosti. Značka Orbit vám může být nápomocná – vystupte z davu, vyjádřete svůj názor a buďte hrdinou všedního dne pro ostatní i pro sebe samé! To, že hrdinou může být v podstatě každý z nás, zjistila značka žvýkaček bez cukru Orbit v nedávno realizovaném výzkumu*. Pro většinu populace (88,5 %) totiž není hrdinou někdo se super schopnostmi, ale právě ti nejbližší kolem nás. Téměř dvě třetiny (65,5 %) pak vidí hrdinu přímo ve své rodině či přátelích, kteří jim jsou především velkou inspirací, pomáhají jim překonat životní výzvy a dodávají svými činy sebevědomí a skvělý pocit.

Pro každého z nás je velkým momentem něco zcela jiného. Někdo se snaží již dlouho překročit svůj stín a zazářit v oblasti, ve které nemá mnoho zkušeností. Může to být rozhodnutí splnit si sen, touha konečně vystoupit z davu a chopit se své šance. Někdo se snaží stále zdokonalovat v tom, v čem již alespoň trochu vyniká. Nemusí to být ani událost či činnost, která vám obrátí život naruby, ale i každodenní situace mohou dopřát čas zazářit: Ať už se snažíte být svou nejlepší verzí v roli kamarádky, partnera, rodiče, dcery či syna anebo kolegy, nesmí chybět sebejistota a úsměv na rtech.

Orbit se snaží být svým příznivcům neustále nablízku. Proto se rozhodl dopřát čas zazářit každému, kdo se cítí být alespoň trochu hrdinou v běžných životních situacích, s důrazem na všechny příležitosti všedního dne. Žvýkání žvýkačky bez cukru přispívá k pocitu sebevědomí, které přirozeně přichází právě s pocitem čistých a zdravých zubů.

..
.. | Zdroj: Mars Czech s.r.o.

Orbit dává všem těm, jež touží zazářit, vědět, že žvýkačka bez cukru nepřináší pouze dentální benefity, ale také úsměv a emoce, pocit sebejistoty, který pomáhá soustředit se na věci, jichž chceme v životě dosáhnout, umožní nám čelit každodenním výzvám, vychutnat si každý moment a využít všechny příležitosti.

..
.. | Zdroj: Mars Czech s.r.o.