Sedmilhářky

Sedmilhářky Zdroj: Profimedia.cz

Začalo natáčení druhé série Sedmilhářek. Podívejte se na první fotky!

Oblíbený seriál Sedmilhářky, který ovládl ceny Emmy i Zlaté glóby, připravuje další pokračování. Už padla první klapka a hlavní hrdinky v podání Reese Witherspoon, Laury Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley a Zoë Kravitz se opět sešly v kavárně v zálivu Monterey. Jaká budou tentokrát skrývat tajemství? 

Na odpověď si pochopitelně ještě budeme muset počkat, nejspíš do příštího roku. Předchozí série se natáčela pět měsíců a na obrazovkách HBO měla premiéru loni. Zatímco první řadu režíroval Kanaďan Jean-Marc Vallée, tentokrát se do režisérského křesla posadila Andrea Arnold, která má na svém kontě i nezávislé filmy jako Fish Tank nebo American Honey. Mimochodem, málo se ví, že celý tento úspěšný seriál přivedla k životu Reese Witherspoon, když se předlohy Liane Moriarty chopila její produkční společnost Hello Sunshine.

Hlavní herečky už přizpůsobily svým postavám i svou vizáž – Shailene, která hraje svobodnou matku Jane, si nechala ztmavit vlasy, Zoë Kravitz, jež hraje zenově vyrovnanou Bonnie, zase naplést dlouhé copánky. Naproti tomu Reese Witherspoon a Laura Dern na první fotografii z natáčení v podstatě vypadají, jako by si jen zašly na kávu. Ve skutečnosti jde ale o dostaveníčko Madeline a Renaty, které se v první sérii neměly příliš v lásce. Jak to bude v té druhé? A jak s jejich osudy zamíchá postava, kterou má hrát Meryl Streep?

Watch out Monterey, here we come! #BLL2

Příspěvek sdílený Reese Witherspoon (@reesewitherspoon),Bře 19, 2018 v 7:26 PDT

I get to go to work to this?! #BLL2

Příspěvek sdílel uživatel @ lauradern,Bře 20, 2018 v 8:21 PDT

Bonnie’s. Back. #BLL2

Příspěvek sdílený Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz),Bře 15, 2018 v 6:05 PDT

JANES BACK. #letsdothis #BLL2

Příspěvek sdílený shailene woodley (@shailenewoodley),Bře 15, 2018 v 6:54 PDT

The Kleins are good to go. Gordon, Renata and Amabella. #BLL2 #BLL

Příspěvek sdílený Jeffrey Nordling (@jeffreynordling),Bře 23, 2018 v 8:56 PDT

Čekání na Sedmilhářky si také můžeme zkrátit novými seriály. V dubnu třeba na Prima Krimi startuje devítidílný seriál American Crime Story o zavraždění Gianniho Versaceho, na HBO zase v pondělí začal běžet Trust, který zpracovává únos Johna Paula Gettyho III., dědice naftařského impéria rodiny Gettyových, v 70. letech.