...

... Zdroj: iStock

Vaše oblíbené číslo: Co řekne o vašich skrytých schopnostech?

Řekněte své oblíbené číslo od 1 do 9! Každý z nás máme nějaké oblíbené, nějaké šťastné, že? Možná je stejné jako vaše životní číslo, které vám vyjde z data narození. Možná ale podvědomě dáváte přednost jiné číslici, protože ve vašem nitru vás k ní něco táhne. Jaké číslo je vaše oblíbené a co říká o vašem vnitřku?

Jednička

Možná si to nepřipouštíte, ale ve skutečnosti jste vůdce. Jednička je ve většině kultur považována za skutečně nejlepší, co může být. Mohlo se klidně stát, že jste dlouho poslouchali, ať nevybočujete, ať jste raději zticha, ať na sebe neupozorňujete. Schválně se ale podívejte kolem sebe – neovlivňujete lidi víc, než jste ochotni si připustit? Neinspirujete své okolí? Nechodí za vámi lidi pro radu?

Projevte své vůdčí schopnosti naplno! Nebojte se v práci vzít pozici o kus výš, naplánujte čas sobě, rodině, přátelům tak, jak by se to líbilo vám. Uvidíte, že to vaše okolí ocení a vy budete šťastná.

Pokračování 2 / 9

Dvojka

Slyšeli jste také, že „dokonalost tvoří pár?“ Jin a jang, slunce a měsíc, voda a oheň, den a noc... Vy jste ideální polovička. Víte, že nikdo není dokonalý. Víte, že každý má své silné i slabé stránky. A vy dokážete obojí u většiny lidí vidět, dokážete si jich vážit za to dobré a jemně je nasměrovat, jak pracovat s těmi slabinami.

Jste skvělý vyjednavač. Umíte řešit konflikty, umíte tlumit hádky. Jste člověk, kterého by si každý šéf přál do svého týmu.

Pokračování 3 / 9

Trojka

Tři, to už je parta. Tři body vytvoří prostor. V mnoha kulturách má také trojka symbolický a mystický význam.

Lidé milující trojku jsou velmi společenští. Mají rádi, když se něco kolem nich děje, rádi plánují a hledí do budoucnosti. Jsou často umělecky založení a mají silnou intuici. Pro své okolí jsou neutuchajícím zdrojem radosti a inspirací k tomu, jak si život umět užít.

Pokračování 4 / 9

Čtyřka

Čtyřka je často symbol stability a celistvosti. Máme čtyři fáze měsíce, čtyři roční období, čtyři živly... Lidé, pro které je čtyřka šťastným číslem, nemusí náhlé změny. Chtějí své jistoty, protože během života se již několikrát přesvědčili, na co nebo na koho je opravdu spoleh.

Pokud je čtyřka vaším šťastným číslem, jste pro vaše okolí tím, na koho se vždy mohou spolehnout. Nikdy nikoho nezaskočíte, lidé o vás vědí, že jste čestný člověk se smyslem pro spravedlnost. Nikdy nikoho nezradíte, a pokud někdo udělá něco podobného vám, je téměř nemožné, aby mu bylo odpuštěno.

Pokračování 5 / 9

Pětka

Lidé, kteří dávají přednost pětce, jsou nejraději neustále v pohybu. Máme pět smyslů a všechny je potřeba zabavit. A pokud někde chybí podněty, jdou tito lidé dál nebo jinam. Začnou se rychle nudit a pořád hledají něco nového.

Pokud máte rádi pětku, máte určitě spoustu energie. Ostatní jen kroutí hlavou, co všechno stíháte a zvládáte. Máte hodně přátel a s každým si najdete společné téma. Vy jste toho totiž zažili a poznali strašně moc.

Pokračování 6 / 9

Šestka

Šestka je symbolem Venuše, a to je patronka lásky. Ti, kteří inklinují k šestce, v životě potřebují stabilní vztahy, rodinu, zázemí. Pro své blízké by udělali cokoliv.

Máte-li partnera, který je milovník čísla šest, našli jste někoho, kdo pro stabilitu vašeho domova udělá cokoliv. A to skutečně cokoliv, protože jde o člověka s nesmírnou odvahou.

Pokračování 7 / 9

Sedmička

Sedmička je vnímána jako šťastné číslo a lidé, kteří ji mají rádi, touží po radosti. Sami jsou většinou velmi chytří, a tak správně vědí, že v životě je potřeba nejen tvrdě makat, ale i trochu štěstí a náhody.

Milujete-li sedmičku, máte správnou intuici. Vy si dokážete na své šťastné chvilky počkat, nepropásnout je, uvědomit si včas jejich cenu. Jste optimističtí a víte, že radost a štěstí se nejvíce najde v maličkostech. Pro ostatní jste v tomto směru velkou inspirací. A jste také tím, kdo ostatním dává útěchu ve chvílích smutku a beznaděje.

Pokračování 8 / 9

Osmička

Osmička je v Číně symbolem prosperity a vyrovnanosti – je stejná nahoře i dole. A podobně to mají milovníci osmičky – dokáží v pravý čas využít rozum a v pravý cit. Vědí, že spoléhat se na nějaké budoucí štěstí je trochu hra vabank.

Pokud milujete osmičku, víte, že jaké si to uděláte, takové to budete mít. Naučili jste se, že nikdo nemůže mít vše a že je nesmyslné chtít všechno to, co mají ostatní, a že vaše štěstí a radost ze života jsou hlavně otázkou správného pohledu na věc.

Pokračování 9 / 9

Devítka

Lidé, kteří tíhnou k devítce, chtějí od života maximum. Dobře vědí, jakými oplývají dary a talenty, a dokáží je zúročit. Vědí, jaká je jejich cena a nesnáší nespravedlnost.

Pokud je devítka vaše nejoblíbenější číslo, jste rozený leader a nebojíte se toho. Okolí by se od vás mělo učit, jak si věřit, jak rozpoznat své schopnosti a jak si vážit sám sebe.