Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: Blesk.cz

Vánoční jarmark BLESK: Přijďte ukázat, co umíte!

Jste maminka na mateřské? Vytváříte originální věci a ráda byste je prodávala? Nebo někoho takového znáte? Ukažte, co umíte na Vánočním jarmarku BLESK!

Milujete Vánoce? Sváteční atmosféru, všechny ty vůně, chutě a světla. Vyzdobená města a adventní trhy. Přesto, že jejich návštěva patří už léta k neodmyslitelným vánočním rituálům, zdá se, že v Česku jejich podoba zamrzla před mnoha lety.

Klobása, trdelník a cetky

Klobása, langoš, svařák a trdelník, jeden druh ozdob, předražené cetky, které pořídíte v obchodech pro turisty v centru města kdykoli během roku. Je v podstatě jedno, na kterém trhu se ve městě octnete, nabídka je stejná a dává tušit, že na všechna tržiště, nebo alespoň jejich valnou část, se dostane jen pár velkododavatelů. Pronájem stánku je během vánočních trhů buď drahý a pro drobné a originální prodejce nedostupný, nebo jsou prostě všechna místa předem obsazena „velkými hráči“, kteří mezi sebe nikoho dalšího nepustí.

Příležitost pro šikovné maminky i originální výrobce

Také vás to štve? Redakci Blesku moc! Vánoce milují, proto připravili a zrealizovali projekt oslav nejkrásnějších dní v roce sami! Vánoční jarmark Blesku! Pohádkový svět v centru Prahy, ve 3. patře obchodního domu Kotva. Od 29. listopadu do 22. prosince, 28 stánků, více než 100 prodejců z celého Česka, ke kterým byste těžko hledali cestu. A oni k vám. S atmosférou staročeské vesničky, vánoční jarmark, na který stojí za to vyrazit. Místo, kde se dá koupit originální dárek od kreativních řemeslníků, šikovných lidí, malinkých začínajících firmiček, nebo úžasných maminek, které jsou třeba momentálně na mateřské a které vyrábí doslova na koleni krásné věci.

Ukažte, co umíte! Vyzývá deník Blesk drobné prodejce a zve je na Vánoční jarmark BLESK

Vánoční jarmark BLESK touto cestou hledá a oslovuje kreativní a akční lidi, kteří by chtěli na jarmarku své věci prodávat. Máte takového kamaráda, vyrábí váš manžel nádherné a originální dřevěné hračky pro vaše děti, i děti všech vašich přátel? Jste maminka na mateřské? Navrhujete a vyrábíte šperky, nebo jiné doplňky? Pletete, šijete, nebo zásobujete široké okolí svými netradičními ručně vyráběnými ozdobami? Baví Vás péct cukroví a jiné dobroty? Ať už ve vašich rukou vzniká cokoli ojedinělého, přijďte ukázat, co umíte! Prodávejte své výrobky na Vánočním jarmarku BLESKU a staňte se součástí tohoto ojedinělého vánočního projektu!

Jak to funguje

Dostanete možnost pronajmout si prodejní pult 180 x 80 cm, k tomu je možní si pronajmout i elektrickou přípojku, vždy na dva dny (pondělí a úterý, nebo středa a čtvrtek), případně pak na celý víkend (pátek až neděle). A budete-li chtít, klidně na celou dobu adventu, když se zaregistrujete včas! Své brány Vánoční jarmark BLESK otevře 29. listopadu, otevírací doba je denně od 9 hodin ráno, do 8 večer, a to až do 22. prosince, včetně víkendů!

Bonus pro nejlepší

Redakce Blesku navíc každý týden vybere nejzajímavější prodejce a jejich výrobky. Ti dostanou prostor představit své věci i sebe samé v deníku Blesk, největších a nejčtenějších novinách v Česku!

Na co se ještě těšit

Víkendy budou kromě jiného patřit workshopům pro dospělé. Děti si vyrobí vlastní sváteční dekorace ve vánočních dílničkách, nachystáno je divadélko a samozřejmě nebude chybět betlém, nebo Ježíškova poštovní schránka. Své dopisy a přání mohou děti napsat přímo na místě. Vánoční atmosféru a pohodu zde mohou návštěvníci užívat celý advent.

Vstup je zdarma.

Pro více informací jděte na jarmark.blesk.cz

A pozor, má-li zájem pronajmout si místo a prodávat své výrobky, registrujte se, dokud je ještě místo! Registrace zde