.

. Zdroj: modio.cz

V jakých outfitech si pánové rozhodně neuříznou ostudu?

Pánové se mohou těšit. Současná pánská móda nahrává starým klasikám, které jen dostaly novou podobu. Každý muž, který sleduje trendy a chce vypadat dobře, by měl teď zpozornět. Pojďte se podívat, co se nosí.

Prošívané bundy i luxusně padnoucí kabát

V následující zimní sezóně hrají první ligu pořádné bundy, které vydrží i arktickou zimu. Dívejte se po prošívaných kabátech, bundách s přezkami a kapsami. Nebojte se sportovního vzhledu. Jsou ovšem muži, kteří by neoblékli prošívanou bundu za nic na světě. Pro ně jsou tu elegantní pánské kabáty. Každý model by měl vždy perfektně sedět na postavu konkrétního majitele. Obléknout si ho můžete přes cokoliv. Na přehlídkách byly k vidění i kombinace, které se k sobě naprosto nehodily, a přesto působily velmi moderně a zajímavě.

Béžová barva kraluje

Jaká barva nyní pánské módní oblečení charakterizuje? Jistojistě béžová. Napříč městy i módními návrháři. Jsou značky, které na béžové barvě staví celou svou kolekci. Je jedno, zda pořídíte béžový kabát, kalhoty, sako nebo tričko. Všechno béžové, co najdete, je trendy. A nemusíte hledat dlouho. Na internetu existují různé módní inspirátory jako Modio.cz, kde můžete vybírat oblečení podle různých parametrů, třeba podle barev.

Kdo nenosí kůži, jako by nebyl

Existuje vůbec nějaký muž, který doma nemá spolehlivou, starou, a přitom stále trendy černou koženou bundu? Pokud ano, měl by tento nedostatek ihned napravit. Současné módní trendy velí nevázat se a pořádně se odvázat. Šik kožené bundy ale i cokoliv jiného, co moderní muži nosí, nabízí například stylová dánská značka Jack & Jones.cz zaměřená přímo na pány.

Obleky se vrací

Letošní móda hovoří jasně. Obleky se zase vrací a kdo chce být trendy, měl by si nějaký pořídit. Ale nebojte se. Nejedná se o žádný styl Jamese Bonda. Musí být totiž džínové. Taková skvěle padnoucí džínová bunda ve stylu šedesátých let nenechá nikoho na pochybách, že před ním stojí opravdový módní znalec.

.
. | Zdroj: modio.cz

Tenisky nikdy nebudou chybou

Módní trendy se netýkají jen oblečení, ale ovlivňují i pánské boty. Letos na přehlídková mola zavítaly hlavně různé barvy. Samozřejmě nechyběla klasika, jako je černá, bílá a hnědá. Do módního zájmu se dostaly pastelové odstíny žluté, oranžové, modré nebo červené. Botky mohou být jednobarevné, ale bát se nemusíte ani barevnějších kombinací. A jaké boty musí mít v botníku každý správný muž? Rozhodně tenisky. Dávno pryč je doba, kdy se nosily jen na sport. Nyní máte možnost tak velkého výběru typů a variant tenisek, ve kterých můžete sportovat, vyrazit do víru velkoměsta, do baru, na festival, vycházku do přírody i do kanceláře. Na Modio.cz mají pánské tenisky svou vlastní kategorii, kde si dále můžete vybrat podle značky, barvy, velikosti či provedení. Prostě tak, jak si budete přát.