..

.. Zdroj: Vorwerk

..
..
..
..
..
7
Fotogalerie

Udělat si čas jen pro sebe je snadné

Jaké by to asi bylo, kdyby na vás po příchodu z práce nečekal koš oblečení k vyžehlení, hračky rozeseté po celém bytě a hlavně hladová rodina, která začíná nebezpečně pokukovat po balíčku sušenek? Máme pro vás pár tipů, jak si to ulehčit a vyjít z boje jako královna. Jak naložíte s volným časem je jen na vás. Zvítězí posezení nad zákuskem nebo návštěva divadla?

Začněte maličkostmi

Hned za začátek: nepotřebujete žádné zvláštní schopnosti, abyste dokázala uspokojit hladovou rodinu a své potřeby. Není důvod se vzdát pravidelné návštěvy kosmetického salónu nebo posezení s kamarádkami dna nejžhavějšími novinkami. Chce to jen chytře zorganizovat a rozložit čas tak, aby pracoval pro vás. Zapojte své potomky do chodu domácnosti. I taková drobnost jako je vynesení odpadkového koše nebo uklízení svého oblečení vám týdně ušetří i několik hodin. Stejně jako manželova podaná ruka v podobě nákupu potravin cestou z práce nebo zapnutí plné pračky udělá s volným časem a klidným chodem domácnosti zázraky. Když se tyto drobné úkony sečtou, ve výsledku vám ušetří čas na minimálně jednu aktivitu týdně, kterou strávíte jak budete chtít.

..
.. | Zdroj: Vorwerk

Hezky podle plánu

Po příchodu domů ukliďte boty do botníku, bundy na věšák a špinavé nádobí dejte do myčky. A co bude k večeři? Pro tyto chvíle je dobré mít vytvoření týdenní plán večeří. Více jak tisíc chutných inspirací najdete například na online receptové platformě Cookidoo®. Recepty jsou zde řazeny do tematických kolekcí, které respektují dietní omezení (bez lepku či cukru) ale také stravovací trendy jako je RAW či veganství. Z vybraných pokrmů si jednoduše vytvoříte týdenní plán. Je to tak jednoduché, že k tomu můžete pustit i děti. V tom případě doporučujeme zpětnou kontrolu, abyste pak celý týden nevečeřeli jen pizzu a hamburger. Na základě tohoto plánu se také vygeneruje nákupní seznam, který stačí poslat manželovi, a ten cestou z práce nakoupí.

..
.. | Zdroj: Vorwerk

Jako po másle

Jak ještě více ušetřit čas? Svěřte přípravu večeře někomu dalšímu. Nemusíte si hned najímat kuchařku, stačí chytrý kuchyňský robot. Například Thermomix® zastane práci až dvanácti samostatných kuchyňských spotřebičů včetně sporáku. A tak v jeden moment mixujete zeleninu na omáčku a zároveň ji prohříváte, připravujete knedlíky na páře a maso ve varném košíku. Kompletní menu v jednom okamžiku a jednom spotřebiči. Recepty, které jste si na Cookidoo® uložili si nyní můžete v Thermomixu® připravit takřka bez práce. Funkce průvodce vařením vám provede celým procesem krok za krokem, vy jen přidáváte ingredience a ochutnáváte. Máte chuť na dezert? Vyberte si ho na Cookidoo® a pomocí Cook-Key® ho přeneste na barevný displej Thermomixu®.

Více se o novém Thermomixu® dozvíte zde.

Udělat si čas jen pro sebe je snadné

..
.. | Zdroj: Vorwerk
..
.. | Zdroj: Vorwerk
..
.. | Zdroj: Vorwerk
..
.. | Zdroj: Vorwerk
..
.. | Zdroj: Vorwerk
..
.. | Zdroj: Vorwerk
..
.. | Zdroj: Vorwerk