.

. Zdroj: Yves Rocher

.
...
.
.
5
Fotogalerie

Tipy, jak být krásná během několika minut

Spousta žen má za to, že mít krásné tělo, pevná prsa, drahé šperky a značkové oblečení je ten nejlepší recept na krásu. Co se ale může na první pohled zdát jako pravda, tak může být ve skutečnosti omyl. Být krásnou ženou totiž vyžaduje mnohem míň, než by si mnohé ženy mohly myslet.

Čistěte si pleť

Čištění pleti by se mělo stát denní rutinou každé ženy, železnou košilí, kterou nikdy nesundáte. Vyčistit si pleť vám denně zabere jen pár minut, na druhou stranu ale ovlivní to, jak vypadáte po celý den. Čistěním pleti máme samozřejmě na mysli použití kvalitníhočistícího gelu,odličovacího mlékanebo tonika. Vodou si tvář maximálně opláchnete, ale dokonale čisté pleti rozhodně nedosáhnete!

Hydratujte pleť

Nehydratovaná pleť nepůsobí dobře. To je fakt, který musíte mít na mysli. Vrásky mají tendenci se objevovat zejména na suché pleti, ale hydratovat těmi správnými produkty je třeba všechny druhy pleti. Ženám se v poslední době osvědčují produkty obohacené o výtažek kosmatcovníku, který má schopnost shromažďovat vodu. Pleť je důležité hydratovat ráno i večer. Takže nezapomínejte hydratovat, je to základ zářivé pleti!

.
. | Zdroj: Yves Rocher

Nepřehánějte to s líčením

Make up, pudr, bronzr, korektor, rtěnka a podobně… Arzenál každé moderní ženy. Je však tak nezbytný? Líčit se v přiměřeném množství k zahození určitě není, nic se ale nemá přehánět. Nadměrné líčení může mít negativní vliv na zdraví pleti a její přirozený vzhled. Nanášení tuny make upu den co den může v těch horších případech přivodit i infekce nebo alergie. Někdy je málo prostě víc.

.
. | Zdroj: Yves Rocher

Buďte pozitivní a usmívejte se

Když se budete mračit, tak si přivodíte vrásky! Usměvavá tvář lidi přitahuje. Úsměv na rtech s kombinací usmívajících se očí je to, co vám pomůže být krásná. A nejen to! Je vědecky dokázáno, že úsměv prodlužuje život a dělá nás šťastnější, stejně jako lidi okolo nás. A co je na tom nejlepší? Nasadit úsměv je otázkou jen pár vteřin.

Tip: Nová řada HYDRA VÉGÉTAL od Yves Rocher

Nová řada produktů od Yves Rocher s názvem HYDRA VÉGÉTAL obsahuje výtažek z kosmatcovníku, který aktivuje přirozenou hydrataci. Je pěstovaný na vlastních pozemcích společnosti v La Gacilly ve francouzské Bretani v režimu ekologického zemědělství. Potěšujícím faktem je i to, že produkty HYDRA VÉGÉTAL neobsahují minerální oleje, parabeny ani umělá barviva.

www.yves-rocher.cz