.

. Zdroj: ČTK

Tip pro moderní maminky: Jak vypadají stylová kousátka?

Výrobky od KidPro? To je záruka především nejvyšší kvality a skvělého designu. Moderní kousátka ruční výroby z potravinářského silikonu, které mají nejen šmrnc a glanc a na první pohled slouží jako módní doplněk, ale ve skutečnost mají důležitější poslání.

Silikonová kousátka jsou velmi prospěšná pro děti od čtyř měsíců. Blahodárně působí na prořezávání prvních zoubků, masírují dásně, chladí a uvolňují od bolesti. Můžete je chladit, mrazit, umývat pod vařící vodou, a i přes náročnou manipulaci nemění tvar ani svou strukturu. V kombinaci s několika různými tvary také rozvíjí motoriku dětí.

Silikonová kousátka KidPro s certifikátem:

Jedná se o jediná certifikovaná kousátka podobného stylu. Jsou vyrobená v České republice a podléhají nejpřísnějšímu testování nezávislého ústavu TZÚS. Každá šarže je testována na migrace chemických prvků, mechanické zkoušky i odolnost. Všechna kousátka jsou ruční výroby.

.
. | Zdroj: ČTK

Testováním prodléhá nejen každý komponent zvlášť, ale i každý výrobek jako celek, což je velmi důležité. KidPro kousátka jsou moderní, líbivá a hlavně bezpečná, nezávadná a vhodná pro děti až do věku 3 let. KidPro kousátka doporučují čeští stomatologové a výrobky naleznete v zubních klinikách, ordinacích nebo přímo na www.kidpro.cz.

Kousátka KidPro můžete také doplnit závěsem na kočárek, silikonovými korály pro maminku či dceru a perfektně tak ladit se svým dítětem.