...

... Zdroj: iStock.com

Test osobnosti: Zvíře, které uvidíte jako první, odhalí vaši osobnost

Vyzkoušejte si zábavný test osobnosti! Funguje tak, že se podíváte na obrázek níže a zvíře, které spatříte jako první, odhalí možná překvapivá fakta o tom, jaký jste člověk. 

....
.... | Zdroj: archiv BPŽ

Jako prvního jste viděli… Lva

Pokud jste jako první zvíře viděli lva, máte odvážné, hrdinské srdce. Bez ohledu na to, jak náročná je situace, se kterou se setkáváte, se nikdy nevzdáte. Divoká příroda vás přitahuje a vaše osobnost je vždy připravena zvládnout nepředvídané okolnosti. I když jste pravděpodobně požehnáni fyzickou silou, vaše skutečná síla pochází zevnitř a je jí vaše neochvějné sebevědomí. Vaše silná a divoká povaha může na první pohled ostatní lidi zastrašit, ale ti, kteří vás osobně znají, ve vás vidí srdečnou osobu, kterou ve skutečnosti opravdu jste.

Jako první jste viděli… Žirafu

Pokud vás jako první zaujala vysoká a neškodná žirafa, pak jste člověk, který žije filozofií „jednoduchý život, vznešené myšlení“. Věříte v pokorný životní styl, ale vaše hlava je plná velkých myšlenek. Vaše velkolepé vize z vás dělají nejvyššího v jakékoli skupině, ve které se ocitnete. Není pochyb o tom, že využíváte sílu své mysli a dosahujete velkých věcí! A na cestě k úspěchu půjdete vždy s pokorou. Nerozptylují vás lidé, kteří drbou a lichotí, nad tyto věci se dokážete povznést.

Jako prvního jste viděli… Slona

Pokud bylo první zvíře, které jste viděli, slon, pak to odhaluje některá zajímavá fakta o třech hlavních rysech ve vaší osobnosti: pozornost, společenskost, agresivita. Máte sebevědomou a ostražitou osobnost, která stabilně pracuje na dosažení stanovaných cílů. Jste chytří a neobtěžuje vás to, co si o vás myslí druzí.

Jako prvního jste viděli… Velblouda

Pokud vás velbloud upoutal jako první, vaše schopnosti přežití nemají obdoby. Stejně jako velbloud, který cestuje drsnými pouštěmi s klidným a nekomplikovaným přístupem, čelíte nepříznivým situacím v životě s vyrovnaným a pozitivním nastavením mysli. Ani to nejtemnější období nemůže zlomit vašeho ducha, protože víte, že jste silnější než všechny potíže, které vám přijdou do cesty. Jste pracovití, umíte plánovat a šetřit, abyste zajistili svou budoucnost. Máte zdvořilé chování, které se ostatním lidem na vás líbí, ale když by vás druzí využili, nerozpakujete se a zbavíte se jich.

Jako prvního jste viděli… Koně

Pokud vás kůň zaujal jako první, pak je vaše osobnost stejně velkolepá jako tohle krásné zvíře. Váš laskavý vzhled v sobě skrývá divokou duši, která nechce být nikdy zkrocená. Ceníte si především své volnosti a pravidla společnosti nemohou potlačit vašeho svobodného ducha. Zatímco ostatní si o vás myslí, že jste divoké dítě, vaši blízcí vědí, že jste loajální, pokud jde o ochranu vašich blízkých a hodnot. Jinak si užíváte svou nezávislost a v té čerpáte vnitřní sílu.

Jako první jste viděli… Prase

Pokud bylo prvním zvířetem, které jste viděli, prase, jste riskantní jedinec požehnaný ostrým intelektem a rozhodnou povahou. A to je vlastně perfektní recept na úspěch. Vaši kolegové vás oceňují jako vynalézavého člověka, který vyřeší každý problém, a vy se na svou železnou vůli spoléháte při manévrování nepříznivými situacemi. Někdy však podceňujte své schopnosti. I když je váš styl někdy vnímán jako podobný, nevadí vám to a své autentické já neměníte. Jste čestní a nesmlouvaví sami k sobě, i proto vás lidé obdivují.

Jako prvního jste viděli… Medvěda

Pokud jste jako první zvíře viděli medvěda, jste odolná a silná osobnost, kterou nic nerozhází. Vaše síla charakteru je dechberoucí a ostatní jsou obvykle v úžasu nad touto dispozicí. Skrýváte v sobě ale taky srdečnou a hravou stránku, kterou však poznají jen ti, kteří jsou vám nejblíže. Hry a dramata vám jsou cizí, dáváte přednost přímosti, nesnášíte záludné lidi. Ti, kdo vás naštvou, vždy pocítí vaši sílu.

Jako prvního jste viděli… Psa

Pokud bylo první zvíře, které jste viděli, pes, pak jste člověk, který je vysoce loajální, věrný a milujete bezpodmínečně. Jste vždy laskaví, bez reptání dáváte a nepotřebujete nic za to, jen důvěru. Pokud jde o lidi, které máte rádi, neexistuje nic, co byste pro jejich štěstí neudělali. Tváří v tvář nebezpečí se ve vás probudí vaše divoká stránka, a to jen proto, abyste ochránili ty, které máte rádi.