.

. Zdroj: shutterstock.com

Test osobnosti: Vyberte si dům a zjistěte, co nosíte v srdci

Dokážete si představit dům, ve kterém byste byli dokonale šťastní? Prozradí o vaší povaze víc, než si myslíte. Podívejte se na obrázek, zvolte si ten svůj a zjistěte něco svém podvědomí.

Kde se cítíte doma?

.
. | Zdroj: shutterstock.com

Pozorně se zahleďte do obrázku a vyberte si takový dům, kde byste se cítili jako doma. Dokážete si představit, že tu lenošíte, vychováváte děti nebo se věnujete jen sami sobě? Jak by mělo vypadat vaše vysněné místo? Vyberte si jeden z osmi domů a čtěte dál, co to vypovídá o vaší povaze.

Pokračujte na následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 9

Nezávislá duše

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Jste optimistická, otevřená bytost se zdravým sebevědomím. Ať se rozhodnete pro cokoliv, nebojíte se si za tím jít a vyzkoušet všechny možnosti, které vám život nabízí. Zbožňujete změny, výzvy a cestování. I když byste za své blízké a přátele položili život, nemáte problém být sami se sebou a vystačíte si. Nezávislost je pro vás důležitá, ale nejste sobec a dokážete přijmout zodpovědnost a závazky.

Pokračování 3 / 9

Rodinný typ

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Žijete pro rodinu a své nejbližší. Nejlépe se cítíte obklopeni lidmi, které milujete, se šálkem dobré kávy a s domácí bábovkou. Rodinná pohoda je pro vás velmi důležitá a domov je pro vás oázou klidu v chaotickém světě. Jste zodpovědný, rozumný a klidný jedinec, který se snaží z každého problému vyjít konstruktivním řešením, aby byly všechny strany spokojené. Umíte kolem sebe nastolit harmonickou a láskyplnou atmosféru.

Pokračování 4 / 9

Citlivý realista

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

I když se navenek můžete zdát jako totální pragmatik, ti nejbližší moc dobře vědí, že za zdánlivě netečnou skořápkou se ukrývá velmi citlivé nitro. Máte velmi přátelskou a veselou povahu, ale opravdu dobře vás zná jen ta hrstka lidí, kterým jste ochotní svěřit se s tím, co vás trápí. Jste realisté, umíte se rychle a správně rozhodovat, stres vás nepoloží a přitom dokážete být i velmi kreativní.

Pokračování 5 / 9

Klidná voda

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Stres? To slovo prakticky neznáte. Plujete si v klidném tempu svého života a nenecháte si ho ničím narušit. Na jednu stranu to může vypadat, že jste pořádný sobec, ale opak je pravdou. Jen nechcete dopustit, aby vám něco nebo někdo rušil klid, na který jste se tolik nadřeli. Máte jen pár přátel, ale víte, že je na ně spolehnutí. Problémy řešíte s chladnou hlavou a jen tehdy, když se skutečně objeví. Minulostí ani budoucností se netrápíte, důležité je pro vás to, co je tady a teď.

Pokračování 6 / 9

Věčný požitkář

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Máte rádi život se vším, co vám nabízí. Ať už je to dobré jídlo, pití, lenošení v houpací síti nebo sex. Vy prostě milujete prožitky všeho druhu. Střídají se u vás období stresu s těmi, kdy hodíte všechno za hlavu a dopřáváte si, abyste se zrelaxovali. Nesnášíte nudu a stereotyp a podle toho si vybíráte koníčky, zaměstnání i partnera. Když milujete, milujete vášnivě a naplno. Život nechcete jen žít, potřebujete si jej užít.

Pokračování 7 / 9

Rozený vůdce

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Máte sebevědomí, které by vám mohl každý závidět, a přesto nejste arogantní. Jste zkrátka vůdčí typ, ke kterému lze jen obdivně vzhlížet. Vaše děti vás respektují, vaši podřízení vás zbožňují a oceňují vaše rady i přirozené velení. Máte silný smysl pro povinnosti, ale musíte se naučit odpočívat. Na ostatní sice máte vysoké nároky, ale na sebe ještě vyšší. Pokud nenajdete harmonii, mohli byste být až panovační a krutí. S dostatečným odpočinkem vám ale nic takového nehrozí.

Pokračování 8 / 9

Věčné dítě

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Ať je vám 20 nebo 60, vy prostě tak úplně nikdy nedospějete. To se ovšem neprojevuje v tom, že byste byli nezodpovědní, ale ve vašem úžasném přístupu k životu. Váš optimismus je bezbřehý, v lidech hledáte jen to dobré a starosti házíte za hlavu. Však ono se to vždycky nějak vyřešilo a vy moc dobře víte, že i po děsivé bouřce vysvitne sluníčko. Jste charismatická, kreativní osobnost, která potřebuje ke štěstí práci, která jí bude koníčkem.

Pokračování 9 / 9

Naprostý perfekcionalista

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Potřebujete k životu řád stejně jako vzduch, který dýcháte. Přestože mnoha lidem můžete připadat příliš upjatí a nudní, vaši nejbližší dobře vědí, jaká je s vámi zábava. V chaosu doslova hynete. Jakmile nemáte přehled o tom, co se kolem vás děje, upadáte do deprese a hlubokého přemýšlení. Rádi plánujete a držíte se cest, které jste si předem vyznačili. Jste silná, cílevědomá osobnost, která vždy ochotně podá pomocnou ruku.