.

. Zdroj: shutterstock.com

Test osobnosti: Vyberte si cestu a poznejte, jaký je váš životní cíl!

Říká se, že i cesta může být cíl. Pro každého je ale tím cílem něco jiného. Jak vaše osobnost ovlivňuje to, kam v životě jdete a čeho dosáhnete? Vyzkoušejte si náš test osobnosti!

Vyberte si cestu

.
. | Zdroj: shutterstock.com

Pozorně se zahleďte do obrázku a vyberte si cestu, která vás nejvíce přitahuje. Kam byste po ní chtěli kráčet? Která vás dovede k vytouženému cíli? Půjdete statečně sami, nebo s sebou vezmete své nejbližší? Zvolte si tu pravou a poznejte, kam v životě kráčíte.

Pokračování 2 / 11

Věčně do neznáma

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Z duše nenávidíte plánování, řád a rutinu. Dobrovolně tak dáváte přednost tomu brát vše, co vám život přinese, a rozhodnout se podle momentální nálady. Chcete jistoty, ale i dobrodružství, lásku i samotu. Vaše ambivalentní povaha vás vždy zavede na zajímavá rozcestí a žádná cesta, kterou se dáte, není špatná. Věřte své intuici a nebojte se. Většinou se vám to vyplatí.

Pokračování 3 / 11

Ruku v ruce

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Základním pilířem vašeho života je touha po jistotě. Neumíte žít bez lásky, ale ve vašem případě to není ohnivé vzrušení a bláznivá zamilovanost, ale spíš jistota manželství a rodinného krbu. Jste empatičtí, zodpovědní a spolehliví a vaše budoucnost bude šťastná, pokud po ní budete kráčet ruku v ruce s milovanou osobou.

Pokračování 4 / 11

K jasnému cíli

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Jste vytrvalí, zásadoví a jistí ve svých názorech. Zpravidla naprosto víte, co chcete a co musíte udělat, abyste toho dosáhli. Mnoho lidí vás kvůli tomu může považovat za nudné patrony, ale ve svém nitru jste velmi citlivá bytost, která dělá vše pro to, abyste byli v budoucnu šťastní a spokojení nejen vy, ale i vaše okolí. Co si vytyčíte, to dokážete. Jen občas polevte a dovolte si také se trošku pobavit.

Pokračování 5 / 11

Za skřítky a vílami

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Jste nenapravitelní optimisté, snílci a věčné děti. Na své cestě životem kráčíte tam, kam vás srdce táhne, a musíte několikrát odbočit a změnit směr, než zjistíte, kam jste vlastně chtěli dojít. Pro vás má větší význam samotná cesta, ne její cíl a užíváte si všeho a všech, koho na ní potkáte. Užívejte si život plnými doušky s bezelstností, kterou si nikdy nenecháte vzít.

Pokračování 6 / 11

Ke slastnému klidu

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Všechno to, co děláte teď, děláte s jasnou vizí budoucnosti. Klidně budete několik let dřít do úmoru a nespat, jen abyste si mohli nakonec hodit nohy na stůl a koukat dlouhé hodiny do krbu u šálku dobré kávy a v objetí milované osoby. Víte, co chcete, ale zase tomu na druhou stranu nebudete obětovat všechno. Nedělá vám problémy změnit směr, pokud to situace vyžaduje. Vaši racionalitu a pragmatismus vám může každý jen závidět.

Pokračování 7 / 11

K dokonalému štěstí

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Nepotřebujete dvougenerační vilu, statisíce na kontě, v posteli modela a na zahradě labradora. Vše, co od života očekáváte, je to, že jej prožijete šťastní. Ať už to znamená zajít si každý pátek s nejlepší kamarádkou na koktejl, trhat s dětmi v dešti kopretiny nebo usínat každou noc na hrudi svého milovaného muže, jsou to právě zdánlivě drobné radosti, co je smyslem vašeho života.

Pokračování 8 / 11

Hlavně být první

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Soutěživost je něco, co vám rozhodně nechybí. Kdyby se životní "drajv" dal stáčet a prodávat v lahvích, byli byste milionáři. Jste neustále v pohybu, s hlavou hrdě vztyčenou, a pokud nemáte výzvu, život vás nebaví a upadáte do letargie. Byli jste zrozeni stát se vůdci a přesně tam musíte také směřovat. Jinak hrozí, že budete nešťastní a zatrpklí.

Pokračování 9 / 11

Samota, ale ne osamělost

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Ať se to může zdát komukoliv jakékoliv, vy si prostě vystačíte sami se sebou. Zbožňujete samotu, avšak z duše vás tíží osamělost. Na své cestě životem potřebujete jen malou hrstku přátel, ale zato o nich víte, že se na ně můžete opravdu maximálně spolehnout stejně jako oni na vás. Děláte to, co považujete za správné a nedáváte si velké cíle. Smyslem vašeho života je být v harmonii a bez stresu. Pokud se občas někomu otevřete, bude se vám to dokonale dařit.

Pokračování 10 / 11

K perfektnímu řádu

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Naprosto jasně víte, proč se ve vašem životě děje všechno právě tak, jak se děje. Jste milovníky řádu, tabulek a plánování a v chaosu nezměrně trpíte. Když se náhodou střetnete s krutou realitou, ve které vás něco překvapí, okamžitě umíte vyhodnotit situaci a udělat všechno pro to, abyste se nejen zorientovali, ale také se vrátili na původní cestu, po které jste šli. Dovolte si občas trošku spontánnosti a uvidíte, že budete ještě šťastnější.

Pokračování 11 / 11

Cestou nehynoucí vášně

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Milujete. Smyslem vašeho života je láska ve své nejvášnivější podobě. Ať už je to láska jako taková, potřeba dobrého jídla, touha cestovat nebo změnit svět, vždy vás naprosto pohltí a nedá vám spát. Vaše cesta životem je plná touhy a směřování k tomu, abyste se svou vášní nechali naprosto pohltit. A co až svého vysněného objektu dosáhnete? Prostě si najdete další. Vaše srdce je doširoka otevřené a vaše láska nevyčerpatelná.