...

... Zdroj: iStock.com

Test osobnosti: Vyberte si andělská křídla a zjistěte, jakou máte povahu

Každý si představujeme anděla jinak. A to platí i o andělských křídlech. Jaká se vám líbí? Barevná, bílá, nebo k vám promlouvají křídla holubí? Podívejte se na těchto šest druhů křídel a vyberte si ta, které s vámi nejvíc rezonují. Nechte promluvit intuici a srdce, ne hlavu. Podle toho zjistíte, za co byste měli být v životě vděční.

Mnozí si myslí, že andělé mají křídla bílá. Ovšem jiní se domnívají, že je mají duhová nebo vypadají jako holubí. A spousta lidí vidí u ostatních jakási energetická křídla, která mají různé tvary, velikost i barvu. Jaká křídla vidíte vy? Vyberte si z následujících šesti typů křídel jedny, které jsou vaší představě nejblíže, a přečtěte si, co o vás říkají.

křídla
křídla | Zdroj: redakce

Pokračování 2 / 7

Něžná křídla

Pokud jste si vybrali právě tahle, jste zcela jistě něžná bytost, která se snaží porozumět celému světu a vycházet s každým dobře. Obvykle nemáte nepřátele, protože jste dobrý člověk. Umíte naslouchat a lidé se s vámi cítí dobře. Za to buďte vděční, ne každý to umí.

Něžná křídla
Něžná křídla | Zdroj: BPŽ/Brightside

Pokračování 3 / 7

Duhová křídla

Líbí se vám právě tahle? Jste kreativní a hraví. Většinou vše zvládáte levou zadní a s lehkostí. Překážek se nebojíte, protože víte, že i když spadnete, zase se zvednete. Chyby, kterých jste se dopustili, považujete za životní lekce, díky kterým se zlepšujete. Jste optimisté, kteří se nikdy nevzdávají. Za to buďte vděční. Jste inspirací pro mnohé.

Duhová křídla
Duhová křídla | Zdroj: BPŽ/Brightside

Pokračování 4 / 7

Holubí křídla

Jestli jste si vybrali holubí křídla, jste tak trochu snílek, který lítá v oblacích. Dokážete prožívat každý den spousty příběhů, aniž byste vystrčili paty z domu. Vaše fantazie je bujná a nikdy se nenudíte. Okolí miluje vaše vyprávění a vy jste rádi, že je můžete rozesmát. Za největší životní prioritu považujete lásku a přátelství. Za to buďte vděční.

Holubí křídla
Holubí křídla | Zdroj: BPŽ/Brightside

Pokračování 5 / 7

Barevná křídla

Lidé, kteří si vyberou tahle křídla, jsou extroverti a rozhodně nic neskrývají. Ke štěstí potřebujete další lidi, sami být neumíte a ani nechcete. Máte rádi společnost, zábavu, aktivity. Jste ochotní improvizovat a udělat jakékoli rozhodnutí během vteřiny. S vámi se nikdo nudit nebude. Buďte za to vděční.

Barevná křídla
Barevná křídla | Zdroj: BPŽ/Brightside

Pokračování 6 / 7

Zlatá křídla

Zlatá barva zaujme především ty, kteří mají skutečně vytříbený vkus, ale taky smysl pro pořádek. Nesnášíte, když není uklizeno nebo když nemají věci svůj řád. Někteří o vás mohou říkat, že si potrpíte až moc na detaily, ale na tom stojí váš život a vy s ním jste spokojení. Máte bystré myšlení a pokaždé víte, co budete dělat. Plánujete dopředu a pro ostatní jste oporou. Buďte za to vděční.

Zlatá křídla
Zlatá křídla | Zdroj: BPŽ/Brightside

Pokračování 7 / 7

Bílá křídla

Andělé mají na obrázcích většinou právě bílá křídla a vy jste něco jako anděl. Pokud jste si vybrali bílá křídla, věříte na věci mezi nebem a zemí. Stejně tak jste přesvědčení o tom, že funguje zákon rezonance – co vyšlete nahoru, to se vám vrátí. Máte rádi přírodu, zvířata a nejlépe se cítíte právě tam. Máte silně vyvinutý šestý smysl a umíte ho i využít pro dobrou věc. Jste fascinují člověk a za to buďte vděční.

Bílá křídla
Bílá křídla | Zdroj: BPŽ/Brightside