.

. Zdroj: iStock

Těmhle znamením tajemství nesvěřujte! Kdo neumí podle horoskopu mlčet?

Sami jste určitě poznali, že ne každému můžete svěřit něco důvěrného. Někoho tajemství tíží tak, že ho musí probrat s další osobou, jiný ho použije výměnou za jiné důvěrné informace, někdo je tak impulzívní, že z něj diskrétní informace vyletí, ani neví jak. To vše souvisí s povahou, a pokud věříte, že ji ovlivňuje i znamení, ve kterém jste se narodili, pak vás určitě bude zajímat, jak jsou na tom vaši bližní. Komu věřit a na koho si dát radši pozor?

Beran

Na Berany si raději dejte pozor. Nejde o to, že by chtěli vaši informaci okamžitě někomu sdělit, ale jen těžko kontrolují svoje emoce a impulzy, takže je možné, že vaše tajemství prozradí nechtíc, aniž by vůbec tušili, že to dělají. Navíc Berani nesnášejí lidi, kteří mají příliš mnoho tajemství.

Pokračování 2 / 12

Býk

Býci jsou skvělí, pokud jde o udržení tajemství. Jsou důvěryhodní a vše, co jim řeknete, berou skutečně velmi vážně. Pokud se Býk rozhodne, že tajemství udrží až do hrobu, bude o tom tvrdohlavě mlčet až do skonání světa.

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Blíženci moc dobře vědí, že když jde o tajemství, měli by se snažit ho uchovat. Ale protože rádi mluví a milují šťavnaté klepy či příběhy lidí, někdy se prostě neudrží a řeknou i to, co by mělo zůstat v soukromí. Jsou ale upřímní a raději ostatním hned řeknou, že moc zodpovědní nejsou – pokud jde o zachování důvěrných informací.

Pokračování 4 / 12

Rak

Raci jsou citliví lidé a vždy se snaží poskytnout rameno tomu, kdo se chce vyplakat. Ovšem udržet tajemství už je pro ně náročné, zvláště když se nacházejí v silném emočním stavu. Pokud jde o sdílení vlastních pocitů i soukromých informací, někdy je prozradí. Nemají rádi taky nátlak, takže často podlehnou.

Pokračování 5 / 12

Lev

Lvi si moc dobře uvědomují důležitost zachování tajemství. Někdy jsou sice v pokušení ono sladké tajemství sdílet, takže raději změní téma rozhovoru, aby nemuseli nic prozradit. Lvi jsou čestní a mají pocit, že pomlouvat nebo sdělovat důvěryhodné informace jiným lidem je nezodpovědné, nečestné a nepřijatelné. Neptejte se, Lev vám nic neřekne!

Pokračování 6 / 12

Panna

Panny umí udržet tajemství, hlavně to jejich vlastní. I když se někdy budou snažit využít příležitost, aby zjistily něco víc o něčem, co je zajímá, ale není určené pro jejich uši. Pokud sdělujete tajemství Panně, musíte počítat s tím, že se může stát jejich projektem. Očekávejte od nich rady a seznam věcí, které musíte udělat pro zlepšení čehokoli.

Pokračování 7 / 12

Váhy

Aby Váhy udržely tajemství, musíte jim umožnit, aby ho mohly sdělit ještě někomu. Pokud Váhy vědí, že to můžou prozradit ještě jedné osobě, je pro ně snazší tajemství uchovat. Ovšem pokud uplyne delší doba, je možné, že Váhy tajemství přece jen prozradí. Záleží také na závažnosti informace. Pokud by měla změnit život a způsobit bolest, Váha to nikomu nepoví.

Pokračování 8 / 12

Štír

Štíři jsou mistři v zachování tajemství, zvláště jejich vlastního. Opravdu nemají žádné nutkání odhalit důvěryhodné informace druhých lidí či své vlastní. Nemají rádi blábolení ani klepy, netěší je to, takže s nimi si můžete být naprosto jistí, že nic neprozradí.

Pokračování 9 / 12

Střelec

Střelci nejsou nejdůvěryhodnější, pokud jde o zachování tajemství. Protože jsou ve skrytu duše dobrodruzi, nechovají se moc taktně ani diskrétně. Možná si to ani neuvědomují, že mluví o něčem, co bylo určeno jen jim. Ovšem jakmile to zjistí, budou se cítit špatně.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Kozorozi jsou velmi diskrétní a důvěryhodní. Pokud jim říkáte tajemství, můžete se vsadit, že to v nich zůstane navždy zamknuté. Jsou velmi disciplinovaní a mají schopnost mlčet o záležitostech, o kterých nesmí mluvit. Jsou moudří a nechtějí se dostat do problémů jen kvůli tomu, že by něco někde utrousili.

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Vodnáři nechtějí odhalovat tajemství lidí ani šířit drby, ovšem pravděpodobně to někdy prozradí, zvláště pokud jim dost nezdůrazníte, že mají mlčet. V určité chvíli a bez zvážení důsledků tedy Vodnář někdy prozradí vše, co mu sdělíte.

Pokračování 12 / 12

Ryby

Ryby jsou intuitivní bytosti, které jsou velmi laskavé a nikdy nechtějí nikomu ublížit. Tajemství tedy neprozrazují, mají tendenci ho hned zapomenout, aby nebyly v pokušení. Na druhou stranu Ryby nerady sdělují svoje vlastní tajemství, raději si ho nechávají samy pro sebe.