Video placeholde

Sto let módy: Od sukně k funkčnímu prádlu. Jak se změnilo oblečení na cvičení?

Patříte k těm sportovním nadšencům, kterým ve skříni převládá sportovní oblečení nad normálním?  Jak jednou propadnete sportu, je až příliš lehké podlehnout i funkčním legínám s úžasným vzorem nebo supervzdušným tričkům, které prostě musíte mít, i když už jich máte plný šatník. O to víc nás vždycky pobaví, v čem musely cvičit ženy před sto lety. A zároveň cítíme velký respekt, úctu a dík za to, že za právo sportovat a nemuset u toho mít korzet bojovaly!

Sportovní oblečení prošlo obrovskou evolucí. Samozřejmostí jsou funkčnost materiálů a také komfortnější střih oblečení. Dokážete si představit cvičit v šatech ze 20. let nebo v supervykrojených tangách z devadesátek? My ne!

Ve videu uvidíte, jak se za posledních sto let měnil styl oblékání, ale i cvičení. Provede vás jím Američanka Cassey Ho, která patří mezi top 3 fitness influencery. Její videa můžete sledovat na YouTube na kanálu Blogilates. Najdete zde videa se cvičením POP pilates, což je dynamičtější forma pilates, kterou Cassey sama vytvořila. Její videa jsou ohromně populární a na YouTube se jí podařilo vybudovat obrovskou fanouškovskou základnu, kterou nazývá POPsters. Není divu, pozitivnější a sympatičtější youtuberku a fitness trenérku jsme snad neviděli!