Úžasňákovi 2

Úžasňákovi 2 Zdroj: Photo by Pixar - © 2017 Disney

Srpnové filmové premiéry: Nenechte si ujít nové Mission: Impossible nebo Úžasňákovi!

Víte, kde se spolehlivě ochladíte a schováte před horkem, které je občas už trochu nesnesitelné? V kině! Přinášíme vám srpnové premiéry těch nejzajímavějších filmů různých žánrů. Určitě si vyberete!

Film: Mission: Impossible – Fallout

Žánr: Akční thriller

Premiéra: 2. srpna

Režie: Christopher McQuarrie

Mission: Impossible - Fallout
Mission: Impossible - Fallout | Zdroj: © 2018 Paramount Pictures

Film: Úžasňákovi 2

Žánr: Animovaný

Premiéra: 2. srpna

Režie: Brad Bird

Pixar přichází s pokračováním úspěšného animáku Úžasňákovi. Oblíbená rodinka superhrdinů se po dlouhých čtrnácti letech vrací na filmová plátna. Hlavní hvězdou je tentokrát Helen, Bob totiž zůstal v domácnosti a pomáhá Violet a Dashovi zvládat nástrahy "normálního" života. Rodina ovšem bude muset brzy zase spojit síly a společně bojovat proti novému padouchovi, který se chystá uskutečnit ďábelský plán.

Úžasňákovi 2
Úžasňákovi 2 | Zdroj: Photo by Pixar - © 2017 Disney

Film: Temné síly

Žánr: Sci-fi thriller

Premiéra: 9. srpna

Režie: Jennifer Yuh Nelson

Producenti superúspěšného seriálu Stranger Things spojili své síly a vytvořili jeden z nejočekávanějších filmů letošního léta. V novém sci-fi thrilleru zabije neznámý virus 98 procent dětí v Americe. Ty, které přežily, získaly superschopnosti. Protože se tak staly silnými, byly umístěny do internačních táborů. Šestnáctileté Ruby v podání Amandly Stenberg (Hunger Games, Takoví jsme, Všechno úplně všechno) se podaří utéct a připojí se ke skupině teenagerů. Společně pak bojují proti vládě! Kromě mladých, začínajících herců, jako jsou Harris Dickinson, Patrick Gibson nebo Darren Alford, ve filmu hrají i populární herečky Mandy Moore (Dlouhá cesta, Dedication, This Is Us) a Gwendoline Christie (Hra o trůny, Star Wars: Síla se probouzí a Star Wars: Poslední z Jediů).

Temné síly
Temné síly | Zdroj: Photo by Daniel McFadden

Film: Špión, který mi dal kopačky

Žánr: Akční komedie

Premiéra: 16. srpna

Režie: Susanna Fogel

A teď něco pro milovníky bláznivých amerických komedií. V hlavních rolích se představí Mila Kunis (Kamarád taky rád, Méďa, Matky na tahu) jako Audrey a Kate McKinnon (Méďa 2, Pařba o Vánocích, Holky na tahu) jako Morgan. Audrey zjistí, že její bývalý přítel, který jí dal kopačky, je ve skutečnosti špión. Obě kamarádky se pak shodou nešťastných náhod zapletou do mezinárodního spiknutí. Rázem se ocitnou v drsném světě plném násilí a zbraní, který ovšem není připravený na dvě všehoschopné ženy! V roli bývalého přítele Audrey uvidíte Justina Therouxe (Tropická bouře, Tohle je ráj, Dívka ve vlaku).

Špion, který mi dal kopačky
Špion, který mi dal kopačky | Zdroj: Photo by Hopper Stone © Lionsgate Entertainment

Film: Kryštůfek Robin

Žánr: Dobrodružná rodinná komedie

Premiéra: 23. srpna

Režie: Marc Forster

Disney přináší zbrusu nové zpracování oblíbeného Medvídka Pú. Kryštůfek Robin je dospělý, má manželku a dceru a práci, ve které ovšem není šťastný. Kvůli pracovnímu stresu už dávno zapomněl na idylické dětství s Medvíkem Pú, Ijáčkem, Prasátkem a Tygrem. Brzy se však se svými starými přáteli znovu setká a celá parta se vydá do Stokorcového lesa a zažije společně dobrodružství stejně jako před lety. Dospělého Kryštůfka hraje Ewan McGregor (Velká ryba, Ostrov, Nic nás nerozdělí).

Kryštůfek Robin
Kryštůfek Robin | Zdroj: © 2018 Disney Enterprises, Inc.

Film: Ten pravý, ta pravá?

Žánr: Romantické drama

Premiéra: 30. srpna

Režie: Victor Levin

Konec srpna přinese do kin dlouho očekávaný snímek, ve kterém si hlavní role zahrají oblíbení herci 90. let Winona Ryder (Drákula, Čarodějky ze Salemu, Stranger Things) a Keanu Reeves (Drákula, Ďáblův advokát, Marix). Právě ve filmu Drákula nám předvedli, jak mezi nimi funguje chemie. Jejich velkou a upřímnou lásku jim uvěřil každý. V novém romantickém dramatu se potkávají jako dva samotáři na svatbě. Zjistí, že oba nemají rádi ženicha, nevěstu, svatby a hlavně jeden druhého. Někdy ale platí, že co se škádlívá...

Ten pravý, ta pravá?
Ten pravý, ta pravá? | Zdroj: Photo by Robb Rosenfeld