...

... Zdroj: iStock.com

Rychlé tipy, jak si zlepšit náladu podle znamení zvěrokruhu. Tohle na vás platí!

Chcete vědět, jak udělat radost každému znamení zvěrokruhu? Štěstí vnímá samozřejmě každý jinak, někomu udělá radost knížka, jinému drahý parfém, další je nejšťastnější v přírodě nebo někde u vody. Existují ale společné znaky pro určitá znamení zvěrokruhu.

Někdy stačí opravdu málo, aby měl člověk radost a cítil se šťastný. Jaké věci, byť maličké, jsou efektivní pro následující sluneční znamení?

Panna a Kozoroh

Panna i Kozoroh ze všeho nejvíc oceňují lásku a stabilitu. Pokud je budete ujišťovat, že jejich svět je bezpečný a spolehlivý, budou se cítit šťastní. Dopřejte jim tedy pocit, že se na vás mohou kdykoli spolehnout. Dopřejte jim pocit, že jsou zvláštní. Ujišťujte je, že se o vás mohou kdykoli opřít.

Štír a Beran

Berani i Štíři jsou energická a tajemná znamení. Mají v sobě nekonečnou sexuální touhu. Chcete je udělat šťastnými? Pak jim dopřávejte pravidelně sex. A když se do nich navíc zamilujete, budou štěstím bez sebe.

Lev a Váhy

Lvi a Váhy milují lichotky a nakupování. Spoustu nakupování. Lvi jsou navíc rádi středem pozornosti a hlavními hrdiny své vlastní show, Váhy milují, když jsou obklopeny krásou a luxusem. Dopřejte jim to a budou šťastní.

Vodnář, Střelec a Blíženci

Přestože Střelec je ohnivé znamení a Vodnář s Blížencem vzdušné, mají něco společného. Všichni tři nesnášejí nudu a rutinu a rádi se vydávají za dobrodružstvím. Jsou známí svou láskou ke svobodě, takže pokud jim dopřejete dostatek svobody, volnosti a zábavy, budou šťastní.

Býk, Ryby a Rak

Býk je zemské znamení a Ryby s Rakem vodní, přesto i oni mají něco společného. Rádi se mazlí a milují rodinu, s níž chtějí být co nejvíce. Chtějí se s vámi podělit o svou večeři a pak se jen tak přitulit v posteli a koukat na televizi. Ke štěstí potřebují hodně lásky a náklonnosti. Dopřejte jim to a budou šťastní.