...

... Zdroj: istock.com

Rtěnky podle horoskopu: Kterému znamení sedne rudá, nude, třpytivá nebo extravagantní?

Schválně, podle čeho vybíráte rtěnku? Podle oblečení, podle nálady, podle vůně... co to zkusit podle horoskopu? Které znamení si může dovolit odvážnější líčení a komu bude slušet spíše nenápadné? 

Beran

Ženy ve znamení Berana jsou odvážné a silné, první z dvanácti slunečních znamení zvěrokruhu. Ženy v tomto znamení jsou obvykle impulzivní a milují všechno nové, co je může potkat – včetně nejnovějších módních trendů. Ovšem jejich vášně můžou taky velmi rychle ochladnout. Beranice by tedy měly používat dlouhotrvající barvy rtěnky, které nevyžadují časté nanášení, a pokud jde o barvu, rozhodně jim bude slušet červená. Chybu neudělají ale ani odstínem nude, tedy takovým, který není skoro vidět.

Celebrity narozené v tomto znamení: Lady Gaga, Emma Watson, Kristen Stewart, Sarah Jessica Parker, Victoria Beckham či Kate Hudson.

Pokračování 2 / 12

Býk

Ženy ve znamení Býka mívají nejkrásnější rty zvěrokruhu. Proto je vhodné, aby je doplnily co nejvíc ženskými tóny rtěnky – od dívčí světle růžové přes červenou po nejžhavější fuchsiovou. Potřebujete ale silnější vrstvu, abyste zdůraznila to nejkrásnější, co na vás je, a aby vám barva co nejdéle vydržela.

Celebrity narozené v tomto znamení: Adele, Megan Fox, Jessice Alba, Penélope Cruz, Kirsten Dunst nebo Cate Blanchett.

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Blíženkyně jsou vtipné ženy, které patří k mimořádným komunikátorkám zvěrokruhu. Taky velmi rády experimentují a užívají si toho, co už mají. Na extravaganci si ale nepotrpíte, takže vám budou nejvíc slušet obyčejné lesky s lehkým nádechem třpytu. Moc byste neměla používat tmavé barvy, které vám přidají roky.

Celebrity narozené v tomto znamení: Heidi Klum, Naomi Campbell, Angelina Jolie, Brooke Shields, Natalie Portman.

Pokračování 4 / 12

Rak

Ženy Raci jsou přirozeně ženské znamení a romantické duše, které jsou trpělivé a přátelské. Vládne vám láska a svou přirozenost můžete zesílit perleťově jemnou korálovou, růžovou nebo broskvovou barvou. S leskem taky neuděláte chybu, případně sáhněte po matné rtěnce.

Celebrity narozené v tomto znamení: Selena Gomez, Chloe Kardashian, Lindsay Lohan, Liv Tyler, Jessica Simpson, Diane Kruger.

Pokračování 5 / 12

Lev

Lvice jsou ohnivé ženy, které se nebojí a jsou odvážné ve všem. Jsou dramatické, kreativní a milují být středem pozornosti. Jsou to ty, kterých si ve společnosti všimnete jako prvních. Srší sex-appealem a rozhodně jim budou slušet zářivě červené rtěnky s odlesky zlaté či stříbrné. Neudělají chybu ani s fialovou nebo temně borůvkovou.

Celebrity narozené v tomto znamení: Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Jennifer Lawrence, Madonna.

Pokračování 6 / 12

Panna

Panny bývají vážnější andílci a tak trochu puritánky. Někdy působí ledově, ale jakmile se otevřou, jsou šarmantní a je s nimi legrace. Nejsou rády vyzývavé, proto by neměly nosit rtěnky se silným leskem. Slušet jim budou něžně fialové odstíny nebo meruňkové barvy.

Celebrity narozené v tomto znamení: Beyoncé, Evan Rachel Wood, Pippa Middleton, Cameron Diaz.

Pokračování 7 / 12

Váhy

Váhy mají smysl pro krásu a jsou velké estétky. Jsou ztělesněním ženskosti a vždy se chovají jako dámy. Vy si vybírejte pastelové barvy, zejména všechny odstíny růžové nebo jemně fialové.

Celebrity narozené v tomto znamení: Kim Kardashian, Gwen Stefani, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet.

Pokračování 8 / 12

Štír

Štírky jsou tajemné a přitahují jako magnet. Jste doslova „femme fatale“, která v mužích vzbuzuje touhu je dobývat. Slušet vám budou temné odstíny švestkové, vínové a višňové, ale klidně si můžete nanést i cihlově červenou či modrou barvu rtěnky.

Celebrity narozené v tomto znamení: Julia Roberts, Winona Ryder, Katy Perry, Demi Moore.

Pokračování 9 / 12

Střelec

Střelkyně mají nezdolnou povahu a milují dobrodružství. Rády otevírají nové hranice a rády experimentují formou hry. Jsou neustále v pohybu a vše většinou zvládnou levou zadní. Vaší povaze bude slušet jakákoli červená nebo oranžová rtěnka.

Celebrity narozené v tomto znamení: Taylor Swift, Miley Cyrus, Scarlett Johansson, Britney Spears, Amanda Seyfried.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Ženy ve znamení Kozoroha jsou zodpovědné, konzervativní a obětavé, občas působí nervózně. Barvu rtěnky moc neřeší, ale i líčení, stejně jako celý jejich život, pečlivě plánují. Vědí, co jim sluší a v čem nebudou působit moc vyzývavě. Serióznost zdůrazní tmavě hnědou nebo fialkovou barvou rtěnky. Slušet jim bude i nude odstín v matné verzi.

Celebrity narozené v tomto znamení: Kate Moss, Michelle Obama, Vanessa Paradis.

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Vodnářky jsou nezávislé a svobodné. Jen nerady se nechají svazovat pravidly. Hlavu mají obvykle dost v oblacích a jejich povaze bude slušet výrazná barva rtěnky v odstínech fuchsie, šedé nebo zelené. Jste tak sebevědomá, že se nebudete stydět tyhle barvy nosit.

Celebrity narozené v tomto znamení: Alicia Keyes, Paris Hilton, Amal Clooney, Shakira, Oprah Winfrey.

Pokračování 12 / 12

Ryby

Ryby patří k nejcitlivějším znamením zvěrokruhu. Jsou umělecky založené a velmi oduševnělé. I když jsou nekonfliktní, vědí, jak si prosadit to, co chtějí. Nepotrpí si na okázalost a raději se „schovají“ za studenou růžovou barvu rtěnky, případně použijí lesky s třpytky. Tmavé a moc výrazné rtěnky se pro ně nehodí ani trošku.

Celebrity narozené v tomto znamení: Rihanna, Drew Barrymore, Jessica Biel, Eva Mendes, Eva Longoria.