.

. Zdroj: iStock.com

Recept na dlouhověkost podle znamení! Kdo potřebuje sex a kdo odpočinek?

Můžete mít energii Berana, hřívu Lva nebo srdce Štíra, ale nelze popřít, že zůstat mladým duchem a vypadat mladě vyžaduje čas, energii a někdy tvrdou dřinu. Vaše tělo si je vědomé toho, co by mohlo, ale nemůže, a velmi často je to jakési stigma, které lidi svazuje během stárnutí. Nemůžeme zůstat věčně mladí, ale můžeme udělat něco pro to, abychom se aspoň cítili mladší.

Beran

Berani se budou cítit mladší díky sportu. Chtějí zůstat aktivní neustále a cokoli mohou udělat, aby si připomněli, že je jejich tělo v pořádku, budou dělat. Milují, když svoje tělo tlačí až za hranice možného.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 2 / 12

Býk

Býci zůstanou myšlením mladí, když budou dělat věci, které je těšily v dětství. Pokud to tedy znamená sledovat v sobotu ráno animované pohádky a zároveň se u toho cpát cereáliemi, budou to dělat (nebo měli by). Mohou taky číst svoje oblíbené knížky z dětství.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Mládí Blíženců, respektive pocit mládí, spočívá v jejich schopnosti být se svým vnitřním dítětem. K tomu, aby se cítili pořád mladí, potřebují oblečení a barvy, které budou dávat najevo jejich individualitu a jedinečnost. A bude jim jedno, co si druzí pomyslí.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 4 / 12

Rak

Raci si udržují mládí díky způsobům, kterými komunikují s lidmi kolem sebe. Nikdy nepřestávají klást otázky, protože jejich zvídavá mysl bude vždy toužit po dalších znalostech.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 5 / 12

Lev

Lev zůstane mladistvý tím, že si bude pořád hrát. Lvi milují krásné a nové hračky, díky kterým budou ostatním ukazovat, že jsou pořád mladí.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 6 / 12

Panna

Panny se budou cítit mladé, když se obklopí lidmi, kteří se čas od času chovají jako malé děti. Ti jim budou připomínat, že je fajn se někdy odvázat a chovat se přirozeně místo neustálého analyzování.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 7 / 12

Váhy

Váhy se budou cítit mladé, když využijí své umělecké schopnosti. Pokud mohou malovat, kreslit nebo fotografovat či dělat cokoli kreativního, co budou milovat, to jim dodá mladistvý elán.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 8 / 12

Štír

Mladistvého ducha si Štíři udrží tím, že najdou sílu zůstat doma a celý den nic nedělat. Musí taky relaxovat a odpočívat v pohodlí svého domova.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 9 / 12

Střelec

Střelci si udrží věčné mládí tím, že budou pečovat sami o sebe. Najděte si něco, co vás naučí vnímat svoje já a kdy nebudete dělat nic důležitého. Podobně jako Štírům i vám prospěje relax, jedině tehdy, když najdete rovnováhu mezi prací a odpočinkem, můžete zůstat déle mladí.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Mládí si Kozorozi udrží tím, že budou neustále hledat odpovědi na své otázky. Kozorozi mají pořád spoustu otázek, které by ale neměly zůstat bez odpovědí. Díky tomu si udrží svého mladistvého ducha.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Vodnáři potřebují k udržení mládí nějaké vodní aktivity. Plavání nebo vířivka či plná vana horké vody, to je jedno. Ale pomůže jim to uchovat svěžest.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 12 / 12

Ryby

Ryby si udržují své mládí tím, že budou neustále v kontaktu se svou emocionální stránkou povahy. Sledujte svoje oblíbené filmy, které jste sledovali před dvaceti lety, smějte se, plakejte a sžívejte se se všemi postavami, na kterých jste dospěli.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com