.

. Zdroj: Shutterstock

Pusťte do svého šatníku nadčasový městský styl

Ačkoliv si v těchto dnech nemůžeme užít své outfity, jak bychom chtěli, ani tak bychom neměli na módu zcela zapomínat. Toužíte mít šatní skříň plnou nadčasových kousků, které nikdy nevyjdou z módy a budou se hodit prakticky k jakékoliv příležitosti? Osvojte si městský styl, se kterým zvládnete každý den stylově a elegantně. Ukážeme vám jak na to.

Základem je pohodlí

Městský styl je tak trochu synonymem pro ležérní, a přesto velice stylovou módu. Naprosto nenahraditelné jsou v něm kvalitní a pohodlné džíny, klidně volnějšího střihu. Při různých příležitostech je ale můžete vyměnit za khaki kalhoty. S nimi pak už téměř libovolně kombinujte obyčejná trička pohodlného střihu nebo elegantnější halenky. Městský styl také fandí chytrému a nápaditému vrstvení, což se bude hodit především v proměnlivém jarním počasí. Vybraný základní model tak můžete doplnit o nějaké to sáčko nebo bundičku ať už s rovným zipem nebo tzv. křivák. Přihodit můžete také svetr nebo rolák. Ty bývají v městském stylu spíše volnější, ale rozhodně ne beztvaré.

.
. | Zdroj: HENKEL ČR

Pozdrav slunci

Naprostou nezbytností v šatníku každé ženy pro jarní a letní sezonu jsou pak sukně a šaty. Ať už jsou krátké, dlouhé nebo cokoliv mezi tím, nic nedokáže porazit střih klasické sukně. Můžete vsadit na kombinaci odvážného vzoru na spodní části těla a jednobarevného topu. V lehoučkých šatech zase budete působit éterickým a neodolatelně ženským dojmem.

Nejen o letní sukně a šaty vyrobené z lehoučkých, většinou syntetických materiálů je ale třeba správně pečovat. Podobně jsou na tom i svetry a halenky vyrobené z materiálu s umělými vlákny. Tyto kousky je vhodné často prát, jelikož na látce se syntetickou příměsí snadněji ulpívají nečistoty a pachy okolí.

Silan Fresh Control s technologií Odor Neutralization
Silan Fresh Control s technologií Odor Neutralization | Zdroj: HENKEL ČR

Tento efekt může zmírnit nová aviváž Silan Fresh Control s technologií Odor Neutralization, která prostřednictvím speciálních mikrokapslí naplněných parfémem chrání oblečení před nežádoucími pachy a udržuje ho dlouho svěží. Každý váš pohyb aktivuje vůni a vy se tak ve svém oblečení cítíte skvěle po celý den.

Silan Fresh Control s technologií Odor Neutralization
Silan Fresh Control s technologií Odor Neutralization | Zdroj: HENKEL ČR

Nezapomeňte na doplňky

Žádný outfit by nebyl dokonalý bez patřičných doplňků. K relativně neutrálnímu městskému stylu si můžete dovolit i výraznější, a tak trochu okázalejší doplňky, například kabelku od známého návrháře. Nejen během jarních dní se neztratíte s elegantním kloboukem. Podobně jako kabelka může i klobouk fungovat jako magnet na pohledy a komplimenty. Naprostou samozřejmostí jsou pak sluneční brýle, opět klidně s výraznějším designem.

Samostatnou kapitolou jsou pak vhodné boty. Zde opět přichází ke slovu nesporná výhoda univerzálního městského stylu – k vybranému outfitu si můžete vzít elegantní lodičky či jiné boty na podpatku a stejně tak pohodlné kecky v neutrálních barvách. Chybu neuděláte ani s mokasíny.