...

... Zdroj: iStock

Přitažlivost podle znamení: Kdy vám to nejvíc sluší?

Jsou dny, kdy na vás mohou ostatní oči nechat, i když jste se moc nesnažila? A naopak – někdy můžete vyzkoušet cokoliv a cítíte, že to nefunguje? Do fyzického těla se promítá vaše spokojenost. Sebelepší make-up nezakryje smutek nebo zlost. Kdy vám to sluší nejvíc podle vašeho znamení zvěrokruhu? Co dělat, abyste byli nejpřitažlivější?

Beran

Beran
Beran | Zdroj: iStock

Berani, vy vypadáte nejkrásněji tehdy, když pokoříte výzvu a uspějete nad vaše očekávání. Milujete totiž vítězství, a především milujete úspěchy ve věcech, které od vás druzí neočekávají. Stále zvyšujete laťku sami pro sebe a hrdost, že jste to dokázali, se odrazí ve vaší tváři.

Pokračování 2 / 12

Býk

Býk
Býk | Zdroj: iStock

Býkům to nejvíc sluší v příjemném a přátelském prostředí mezi lidmi, které mají rádi. Pak vypadají úžasně a neodolatelně. Pokud chcete někoho oslnit, pak bude vaše krása viditelná především na různých svátcích, oslavách a rodinných sešlostech – prostě tam, kde se cítíte dobře, kde se dobře jí a kde jste šťastní.

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Blíženci
Blíženci | Zdroj: iStock

Blíženci jsou nejzářivější i na pohled tehdy, když jsou v prostředí, kde se může hodně diskutovat a vyměňovat názory. Vzdělanost a znalosti vypadají u Blíženců dobře a přidávají jim na přitažlivosti. Zdá se, že nejkrásnější jsou Blíženci ve chvílích, kdy jsou intelektuálně stimulovaní.

Pokračování 4 / 12

Rak

Rak
Rak | Zdroj: iStock

Už jste viděli lidi, kteří vypadají krásně, když jsou zamilovaní? Tak to jsou zcela rozhodně Raci. Když jsou zamilovaní, jejich oči dostanou jinou barvu a prosvětlují je zevnitř. Jejich úsměv je oslňující a Raci vyzařují štěstí. A úžasné je, že ten, do koho je Rak zamilovaný, ani nemusí být ve stejné místnosti, vždycky vyzařuje lásku.

Pokračování 5 / 12

Lev

.
. | Zdroj: iStock

Lvi jsou jedni z mála, kteří upoutají pozornost téměř každého a téměř pokaždé. Obvykle dobře vypadají, jsou dobře upraveni a taky vyzařují dostatek sebevědomí, což z nich dělá atraktivní jedince. Jakmile vstoupí do místnosti, všechny oči se na ně upřou. A když se na ně lidé dívají, jsou pak ještě krásnější.

Pokračování 6 / 12

Panna

.
. | Zdroj: iStock

Pannám to nejvíc sluší, když znají odpovědi na všechny otázky, na něž neumí nikdo jiný přijít. Jsou hrdé na to, že ony to vědí, a mají rády, že mohou předvést svoje znalosti. Mít všechny odpovědi v rukávu je nejlepší pocit, který z nich dělá zvláštní a okouzlující bytosti.

Pokračování 7 / 12

Váhy

.
. | Zdroj: iStock

Váhy jsou nejzářivější a nejkrásnější tehdy, když jsou s přáteli. Zvláštní pozornost věnují přípravě a cítí se zvláště dobře, když jsou ve společnosti lidí, kteří je chápou a milují. Chtějí, aby se všichni kolem nich cítili šťastně, a pokud to tak je, sluší jim to stokrát víc.

Pokračování 8 / 12

Štír

Štír
Štír | Zdroj: iStock

Štíři, pravděpodobně pro vás není žádným překvapením, že když děláte něco intenzivně a vášnivě na plný plyn, jste taky nejpřitažlivější. A to i tehdy, když se cítíte naštvaní, je to zvláštní kombinace všech emocí, které z vás dělají extrémně nádhernou bytost. Vaše vášně jsou to, co vás činí přitažlivými.

Pokračování 9 / 12

Střelec

Střelec
Střelec | Zdroj: iStock

Střelci jsou nejkrásnější tehdy, když se nadchnou pro něco nového. Prosazujete nasávání nových informací, změny, náročné filozofie, cizí zvyky a tradice. Nemáte rádi nudu a trvání na starém, takže pokud chcete vzkvétat i fyzicky, musíte jít prostě neustále za dobrodružstvím.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

.
. | Zdroj: iStock

Kozorozi jsou nejatraktivnější, když se smějí a uvolní se. Jsou totiž velcí dříči a workoholici, což rozhodně na přitažlivosti nepřidává. Musíte se uvolnit, zbavit se rezervovanosti a popustit uzdu přirozenému chování. Pak budete působit osvěžujícím dojmem a taky vám to bude slušet.

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Vodnář
Vodnář | Zdroj: iStock

Vodnáři vypadají nejlépe, když mohou fantazírovat a představovat si, co asi přinese nový den. Vodnáři milují nevědění a jejich optimistický přístup k životu z nich dělá krásné bytosti.

Pokračování 12 / 12

Ryby

.
. | Zdroj: iStock

Ryby jsou citlivé a emocionální duše, díky čemuž by mohly samy o sobě být neuvěřitelně přitažlivé. Nejvíc jim to ale sluší tehdy, když dělají něco kreativního. Ať už malují, píšou, pracují rukama – je to jedno, díky jejich energii budou vypadat doslova úžasně.