PANASONIC CZECH REPUBLIC,s.r.o.

PANASONIC CZECH REPUBLIC,s.r.o. Zdroj: PANASONIC CZECH REPUBLIC,s.r.o.

Přejeme vám parádně upravené Vánoce

Během Vánoc chceme všichni vypadat co nejlépe. Dámy si nechávají před Štědrým dnem upravit vlasy a strojí sebe i své děti a pánové oblékají své nejlepší šaty a kravaty, aby dámám udělali radost. 

Pro osobní přípravu na svátky či jako vánoční dárek pro svého partnera se pak skvěle hodí drobní pomocníci v péči o vzhled. Panasonic vám přináší dva tipy na vhodné dárky pro úpravu ženského a mužského zevnějšku a přeje vám krásně prožité vánoční svátky!

Pro dámy:

Epilátor Panasonic ES-ED96 - multifunkční epilátor, který zajistí dokonalou péči o celé tělo

Tento vysoce multifunkční epilátor zajistí péči o celé tělo díky nástavcům pro epilaci citlivých oblastí, klasické holení, čištění obličeje, peeling těla či nástavcům na obrušování ztvrdlé kůže na nohou. Řešení 8 v 1 tak pomůže zvelebit celé tělo i obličej a majitelky epilátoru Panasonic ES-ED96 budou potřebovat už jen propriety na péči o nehty a služby svého oblíbeného kadeřníka.

Panasonic ES-ED96 vydrží pracovat na jedno nabití 30 minut, má LED světlo pro preciznější práci s ním a můžete jej používat pro epilaci nasucho i namokro pomocí speciální zvlhčující pěny či mýdla. Dámám, kterým jde více než o čas, tedy o extrémně šetrný přístup, epilátor umožňuje použít i nižší rychlost ve velmi jemném režimu. O jeho kvalitách se můžete přesvědčit i ve videu.

PANASONIC CZECH REPUBLIC,s.r.o.
PANASONIC CZECH REPUBLIC,s.r.o. | Zdroj: PANASONIC CZECH REPUBLIC,s.r.o.

Pro pány:

Holicí strojek Panasonic ES-LV6N – holicí strojek s 5 břity a flexibilní hlavou

Japonská přesnost, rychlost a vysoká efektivita jsou základními „povahovými“ rysy holicího strojku Panasonic ES-LV6N. Strojek má flexibilní hlavu pro holení ve všech možných úhlech a senzor pro detekci hustoty vousů, dle kterého upravuje ovládání svého aktuálního výkonu (husté vousy – rychlý pohyb, řídké vousy – pomalejší pohyb). Jeho pětibřitý řezný systém zaručuje dokonalé oholení pro veškeré typy vousů, a pánové jej navíc mohou používat namokro i nasucho. Je totiž na baterii, na kterou vydrží sloužit až 45 minut v kuse, a může tak být používán i ve sprše. Z této vlastnosti vyplývá také jeho snadná omyvatelnost. Pány velice oceňovanou vlastností je i funkce rychlého nabíjení. Vybitý holicí strojek díky ní za pár minut nabijí pro potřebu denního udržovacího holení. O jeho kvalitách se můžete přesvědčit i ve videu.

PANASONIC CZECH REPUBLIC,s.r.o.
PANASONIC CZECH REPUBLIC,s.r.o. | Zdroj: PANASONIC CZECH REPUBLIC,s.r.o.