...

... Zdroj: shutterstock.com

Povolání podle čínského horoskopu: Jaké jsou vaše silné stránky a kde vyniknete?

Čínské legendy praví, že zvířecí říše bývala vždy mocnější než lidská. I proto je jejich horoskop založen na zvířecích charakteristikách. Víte, jaké znamení nese které pozitivní i negativní povahové rysy? Podle toho se dá odhadnout, jaká práce a kariéra jsou pro vás podle čínské astrologie ideální.

Číňané říkají, že každý člověk má ve svém srdci ukryté zvíře roku, ve kterém se narodil. Čínský zvěrokruh by měl být přesnější než ten západní, který známe. Čím byste se tedy měli podle čínské astrologie živit, abyste byli nejen spokojení, ale také úspěšní?

Pokračování 2 / 14

Které zvíře k vám náleží podle čínského horoskopu?

Čínský zvěrokruh
Čínský zvěrokruh | Zdroj: archiv

Pokračování 3 / 14

Krysa

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Krysy jsou okouzlující, výrazné a povídavé. Také jsou věrné a milující. Žijí obvykle pro přítomnost. Mezi Krysami najdete spoustu spisovatelů nebo poradců. Můžou z vás být tedy skvělí právníci, protože máte velké charizma. Váš společenský způsob života z vás činí taky dobré manažery a prodejce čehokoli.

Pokračování 4 / 14

Buvol

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Lidé narození ve znamení Buvola jsou pracovití, vytrvalí, trpěliví a dokážou rozeznat dobré věci od špatných. Obvykle vás ostatní považují za konzervativní a spolehlivé. K vám se hodí jakákoli profese, kterou lze vykonávat z domova. Mohou z vás být dobří překladatelé, jazykoví korektoři a psavci. Máte také trpělivost pro nejrůznější tech-profese a nerozpakujete se přijmout práci, která vyžaduje cestování.

Pokračování 5 / 14

Tygr

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Tygři bývají vzpurní, silní, odvážní a stateční. Mají rádi výzvy a nezávislost. To se samozřejmě projevuje i ve výběru povolání. Tygři potřebují oheň, a to doslova. Jsou z nich dobří hasiči, záchranáři, ovšem svou energii mnozí směřují do hudby nebo psaní. Často mezi nimi najdete i piloty.

Pokračování 6 / 14

Zajíc

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Zajíci jsou milí, laskaví a společenští tvorové, kteří nezkazí žádnou legraci. Potřebují k životu vzrušení a je těžké je někdy zkrotit. Neradi tedy posloucháte názory druhých, takže být v podřízené funkci pro vás moc není. Výborní budete jako prodejci nemovitostí nebo někde, kde budete v kontaktu s oděvy, třeba jako návrháři nebo švadleny. Vaše láska k lidem z vás dělá výtečné učitele či terapeuty. Umíte výborně mluvit a přesvědčovat, takže se chytnete i v PR oblastech.

Pokračování 7 / 14

Drak

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Draci se snaží dosáhnout svého cíle. Někdy bývají moc nároční na sebe i na ostatní. Mohou z vás tedy být dobří právníci nebo architekti. Jste schopní přijímat spoustu nových informací, takže si dobře povedete i v oblasti životního prostředí nebo na poli vědeckého výzkumu. Mezi Draky bývají i televizní pracovníci a vedoucí pracovníci.

Pokračování 8 / 14

Had

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Hadi jsou podle čínského zvěrokruhu velmi populární a okouzlující. Jsou doslova magnetem pro ostatní díky svému kouzlu. Mají rádi stabilitu a rutinu. Mají spoustu schopností, které je předurčují k práci sociologů či spisovatelů. Můžou z nich být vyšetřovatelé, analytici nebo umělci.

Pokračování 9 / 14

Kůň

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Lidé ve znamení Koně jsou optimističtí, společenští a velmi kreativní. Jsou také velmi nezávislí a inteligentní a mají smysl pro čest. I proto se z nich často stávají právníci, zejména obhájci. Jsou z nich také dobří novináři a publicisté.

Pokračování 10 / 14

Koza

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Kozy nemají rády konfrontaci a konflikty, nesnášejí, když se musí rozhodnout mezi dvěma možnostmi. Jsou vysoce empatické a nejšťastnější jsou v takové práci, kde se mohou cítit uvolněné. Mívají spoustu nápadů, které nestačí vždy realizovat. Bývají z nich dobří redaktoři, ilustrátoři, lékaři či programátoři.

Pokračování 11 / 14

Opice

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Opice jsou nezkrotné, akční a velmi kreativní. Potřebují psychicky motivující aktivity, aby se cítily dobře. Milují práci, která je nutí udělat spoustu věcí za krátkou dobu. Mají mimořádnou paměť a jsou vynalézavé. Najdete mezi nimi režiséry, inženýry nebo osoby, které se zabývají stykem s veřejností. Bývají z nich výborní HR pracovníci.

Pokračování 12 / 14

Kohout

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Lidé narození ve znamení Kohouta jsou odvážní, tvrdě pracují a skvěle se dokážou koncentrovat na dané úkoly. Pracují přesně, jsou precizní a velmi vnímaví k detailům. Proto je najdete v zábavním průmyslu, mezi učiteli a lektory. Bývají z nich taky dobří stomatologové.

Pokračování 13 / 14

Pes

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Psi jsou šťastné znamení, které miluje lidi a je pohostinné. Psi věří ve spravedlnost a úspěch na ně čeká tehdy, když jsou přímí ve svých postojích. Někdy bývají pesimističtí. Hodí se k nim všechny profese, kde mohou zužitkovat svou pohostinnost, bývají z nich také herci a softwaroví vývojáři.

Pokračování 14 / 14

Vepř

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Vepři jsou silní a mají hodně energie. Jsou vysoce inteligentní a milují intelektuální rozhovory. Mají zvláštní smysl pro humor a rádi pečují o ostatní. Tahle povahová vlastnost z nich dělá skvělé veterináře, ale najdete mezi nimi taky designéry a návrháře.