postel

postel Zdroj: iStock

Otestujte se: Vyberte si postel a zjistěte, jak jste dobří v sexu!

Řekněme si to upřímně: Nikdo není špatný v posteli. Jen prostě můžete být zrovna s člověkem, se kterým si úplně nerozumíte. Ale ruku na srdce: Znáte dobře své preference a fantazie? Co hledáte, co máte rádi? Jak to může vědět ten druhý, když to možná nevíte ani vy sami? A pokud malinko tápete, pomoci vám může náš test. Podívejte se na obrázek a vyberte si postel, která vás láká nejvíc. Budete překvapení, co všechno o vás prozradí...

Žádné rychlé akce

postel
postel | Zdroj: iStock

Abyste se přiblížili k vrcholu, potřebujete jemné a dlouhé vzrušování plné představivosti. Baví vás sentimentální partneři, kteří se zajímají o každý kousek vaší duše. Dlouze si s vámi povídají a pak teprve přechází k citlivým erotickým dotekům. Orgasmus pro vás znamená naprosté odevzdání se. Na polohy, při nichž máte pocit, že jde jen o zvířecí sex a partner na vás není dostatečně vnitřně naladěný, nemáte většinou náladu.

Pokračování 2 / 8

K sexu potřebujete mozek

postel
postel | Zdroj: iStock

V posteli jste neodhadnutelní, proměnliví, nepokojní a zároveň vtipní, chytří a energičtí. Jsou dny, kdy byste řádili čtyřiadvacet hodin denně, a dny, kdy by vás do postele nikdo nedostal. K sexu ze všeho nejvíc potřebujete mozek. Ten váš i milence či milenky. Někdo, kdo je pod vaši úroveň u vás nemá žádnou šanci. Za odměnu ovšem dostane hravého partnera k postelovým akcím, se kterým vyzkouší spoustu nového a rozhodně se nikdy nebude nudit.

Pokračování 3 / 8

Toužíte po protikladech

postel
postel | Zdroj: iStock

Jste velmi svůdní a sex si užíváte. Zároveň se ale nikdy nesmíříte s málem a v životě i v sexu hledáte dokonalou spřízněnou duši. Váš partner musí být zároveň uhlazený i vášnivý, energický i jemný. Abyste mu dopřáli i předvedli sérii orgasmů, potřebujete k tomu romantiku, napětí, erotické dusno a spoustu touhy. Rádi v sexu používáte fantazii a erotické hry vás dokážou rozparádit stejně jako jemné svazování nebo prohození dominantních rolí.

Pokračování 4 / 8

Můžete kdykoliv

postel
postel | Zdroj: iStock

Máte tak obrovský sexuální apetit, nekonečnou výkonnost a přesvědčení o svých nadstandardních výkonech, že podle vás neexistuje nikdo, kdo by netoužil po milování právě s vámi. Také svůj orgasmus považujete za důležitější než orgasmus své drahé polovičky. Toužíte po tom, aby vás bezmezně milovala a obdivovala a za to jí snesete modré z nebe. Nebojíte se říct si o to, co chcete, a sex berete trochu jako divadelní představení, ve kterém jste hlavními hrdiny.

Pokračování 5 / 8

Hrajete první housle

postel
postel | Zdroj: iStock

Nevěříte nikomu ani ničemu a než si někoho pustíte do života, nejprve ho musíte pořádně prozkoumat. Přesto z vás vyzařuje tolik spalující sexuality, že se z vás opačné pohlaví může zbláznit. Jste jedni z nejsmyslnější milenců, jaké si vůbec kdokoliv může představit. Jediné, co po nich chcete, je, aby nechali otěže milování na vás. Nepotřebujete partnerovy rady ani iniciativu. Pokud tohle vaše polovička zvládne a podřídí se, zažije dech beroucí sex.

Pokračování 6 / 8

Jste ztělesněním lásky

postel
postel | Zdroj: iStock

V posteli sice zpravidla nenabízíte nic, při čem by se zrovna zachvěla zem, ale milování s vámi je, stejně jako život s vámi, plné něžné a citlivé lásky. Do posledního detailu znáte erotické touhy a citlivá místa vašeho milence nebo milenky a přesně víte, co na něj platí. Na oplátku potřebujete, aby vás partner pochopil, plně podpořil a respektoval vaši sexuální náročnost. Toužíte po nemravnostech, ale potřebujete hodně důvěry a jistoty, abyste se do nich byli ochotni pustit.

Pokračování 7 / 8

Nesnášíte nudu

postel
postel | Zdroj: iStock

Když to na vás přijde, chcete sex okamžitě a nic jiného vás nezajímá. Ale hezky divoký. Žádnou rutinu. Potřebujete, aby byla vaše polovička pod peřinou stejně vášnivá a kdykoliv nastartovaná jako vy. Není divu, že občas skončíte v posteli s každým, kdo se namane. Netoužíte po dlouhých předehrách ani romantických hrátkách. Chcete zkrátka sérii rychlých orgasmů. Nemáte problém s tím určovat tempo a prát se s partnerem o to, kdo bude nahoře. Pokud s vámi udrží tempo a dokáže být dost rychlý a drsný, bude vás bavit. Jinak má smůlu.

Pokračování 8 / 8

Umíte vyrazit dech

postel
postel | Zdroj: iStock

Často se chováte, jako by vám sexuální apetit vůbec nic neříkal, ale když to rozbalíte, okolí se nestačí divit. Šokujete své partnery postelovými experimenty, bizarními praktikami a novátorskými myšlenkami. Jste intelektuální, arogantní a svobodomyslní. Jestliže vás začne vzrušovat partnerova mysl, stane se z vás hotový uragán vášně. Hledáte tajuplnou polovičku, která vám nabídne neobvyklé techniky a erotické rozhovory. V posteli chcete vyzkoušet naprosto všechno bez ohledu na to, co si o praktikách myslí celý svět.